Корнелия Нинова. Снимка: БТА, архив
fallback

В централата на БСП днес левицата се срещна с 12 партии - коалиционни партньори от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, за да обсъдят номинациите от проведените конференции в БСП.

Oще по темата
По време на срещата те застанаха зад кандидатурите на Корнелия Нинова и ген. Румен Радев. Това съобщават от пресцентъра на БСП.

На срещата са присъствали ПП "Движение за социален хуманизъм", ПП "Европейска сигурност и интеграция", ПП "Български социалдемократи", ПП "Политическо движение ЕВРОРОМА", ПП "Комунистическа партия на България", ПП Земеделски съюз "Александър Стамболийски", ПП "Нова Зора", ПП Политически клуб "Екогласност", Партия на българските комунисти, ПП Политическо движение "Социалдемократи", ПП "Съюз на комунистите в България", ПП "Обединена социалдемокрация".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Очевидно партиите нямат подходящи кадри.Вижте какви слаби кандидатури дотук.Не знам дали остана опцията да се гласува против всичките.

12

вероятност

преди 7 години

първата проектономинация да е за отвличане на вниманието , нещо като гръмоотвод ,който после ще си спомни на кого за какво е задължен и Благородно ще отсъпи пред Великите

11

Кюстендилци

преди 7 години

Браво ***!!! Врите от"кадри"!Издигайте бат Сали!!!

fallback