Снимка: архив, Булфото
fallback

Българите смятат, че мафията има държава и тя е България. Това е така, според Румяна Бъчварова, защото процесът на изграждане на доверие е трудно, а това се е случвало толкова дълго време, че дори, когато ситуацията е различна, е сложно да се повярва.

Oще по темата

Министърът на вътрешните работи коментира пред БНТ и кризата с бежанците. Според нея, най-големият проблем на Европа е феноменът, при който хората, израснали в една държава се настройват толкова радикално срещу нея.

Що се отнася до случващото се с миграционния поток у нас, тя увери, че страната ни прави всичко необходимо, което е възможно. „Следваме правилата и сме достатъчно строги и към нас самите.” Каза Румяна Бъчварова и с това припомни новината за задържаните полицаи за каналджийство.

Според нея, антитерористичният закон е полезен, защото дава възможност преди да се е случило каквото и да е да знаем как да реагираме в стресова ситуация.

Що се отнася за подслушванията, вътрешният министър отговори, че разбира страховете на българските граждани, но  законът е направен така, че да ограничи възможността за злоупотреба.

„Не можем без тези мерки да се справим с един такъв проблем”, уточни все пак Бъчварова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова... ама какво да ти кажа... все ще ме цензурират. Тези хора в Европа, които се радикализират може и 5-то поколоение да са, ама те всъщност не живеят в Германия примерно, а в Сирия щото са си в местното гето. При мен има турци, които цял живот са живяли в Германия и едвам сричат немски, направили са си малка Турция просто. Както сте интегрирали * след милиарди за Евророма.

18

WIPROS

преди 7 години

Въпрос към МВР - не може ли заедно с Институциите в България да подобрите Живота на Българите ?Примерно да принудите Ромите да си плащат Тока , Водата и Данъците ?Не се издържа вече - всичките пари от работа ги даваме за Сметки .Започнете от Бат Сали , ром който има частен Бизнес с ток , този е Депутат в Народното Събрание и краде от ЧЕЗ , после продава на Ромите . Там са като Абонати на Мобилен Оператор - плащаш 20 кинта и ползваш 1 месец .лТова което съм написал не е лошо ДАНС да го види .

17

БАС

преди 7 години

Ловя бас че следващите Жертви, на Телефонните Измамници Роми от Катуница , ще си дадат парите по този закон - Бабе твоя внук е заплашен от Терористи , конфискуваме ти парите .МВР се оправи с ромите , сега започна да дава акъл и на Франция и Германия .Смешни са , ловят Покемони в Офисите си и КПД = 0

fallback