Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Издигам президент, но той не знае. Това е най-новата мода в навечерието на изборите за нов държавен глава. Поредният изненадан от номинация стана вицепрезидентът Маргарита Попова.

Гражданското сдружение "Асоциация на данъкоплатците в България" обяви вчера, че учредява инициативен комитет за издигането на Попова като кандидат-президент. В огласеното съобщение се отправя призив за присъединяване към подписката и на други организации и утвърдени личности, пише "Стандарт".

Самата Попова беше изненадана от новината, която научила от медиите. Тя обяви, че не познава инициаторите на подписката и не е уведомена от тях, но го приема като жест на доверие.

"Въпросът за мое участие в предстоящите избори не е на дневен ред", обяви Попова.

Ден по-рано националният омбудсман Мая Манолова също с изненада научи, че Институтът за модерна политика събира подписи за нейната номинация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

бай Петко

преди 7 години

Независимо какво е казала Мая, най-печеливша двойка, според мен и според други с които съм говорил, ще са тя и ген. Михо Михов. Юрист и военен, най-подходящи за сложната обстановка на Балканите !

7

манчо

преди 7 години

Язе ша съм презедент.

6

анонимен

преди 7 години

боикот на изборите заради подигравката на партиите кьм народа ще ни информираткои е избраният в деня след така наречения избор

fallback