Снимка: БТА, архив
fallback

Военният министър Николай Ненчев съобщи, че има готовност за изпращане на допълнително подразделение в района на турската граница, ако това се налага. По думите му към момента няма такава необходимост, предаде БТА.

Министърът напомни, че е увеличено присъствието на военнослужещи по границата ни с Турция.

Oще по темата

"Няма каквото и да е основание за безпокойство", коментира Ненчев. Той посочи, че в момента ситуацията по границата с южната ни съседка е спокойна и няма засилен приток на хора.

Министърът на отбраната присъства на панихида в градинката "Кристал" по случай 121-годишнината от кончината на българския политик и държавник Стефан Стамболов.

Почит изразиха и заместник-министърът на икономиката и заместник-председател на СДС Любен Петров, представители на Реформаторския блок и граждани.

Петров каза, че 121 години след кончината на Стефан Стамболов всички помним неговото дело. Този велик държавник може да продължи да бъде пример за поколенията за родолюбие, за принципност, за отстояване на последователна политика, която винаги е била единствено в името на държавата, посочи той.

Петров призова да бъдем достойни негови наследници, да продължим да вярваме в българщината и да спрем да се делим на фили и на фоби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Куку

преди 7 години

По добре не ги пращай че турчулята бият и войници и генерали.трябва само от черен колан по карате нагоре например б.б

14

Генерал

преди 7 години

Още двеста души ли. Абе ти си направо кре...тен и то голям

13

ГЩ на ВС

преди 7 години

Ненчев лично ще отиде на границата и ще реши проблемите, а ако малко се затрудни на помощ ще му дойде министър БЪЧВАрова и ако и тогава не се получи насреща е ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ. В резерв остава бате БМБ, подкрепен от огневата мощ на Соломон Паси с бронирания си трабант. Няма проблеми!!

fallback