15

Куку

преди 7 години

По добре не ги пращай че турчулята бият и войници и генерали.трябва само от черен колан по карате нагоре например б.б

14

Генерал

преди 7 години

Още двеста души ли. Абе ти си направо кре...тен и то голям

13

ГЩ на ВС

преди 7 години

Ненчев лично ще отиде на границата и ще реши проблемите, а ако малко се затрудни на помощ ще му дойде министър БЪЧВАрова и ако и тогава не се получи насреща е ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ. В резерв остава бате БМБ, подкрепен от огневата мощ на Соломон Паси с бронирания си трабант. Няма проблеми!!

12

1

преди 7 години

Е що? Защо ще се мъчат хората? И с тях и без тях турците ако пожелаят ще ни прегазят за 1 ден! Да се надяваме, че не сме апетитна хапка, а трън в петата или кост в кривото гърло:))

11

Анонимен

преди 7 години

Ненчев, още 50-60 човека ще можеш ли да събереш? Имахме 120хил. елитна армия в бойна готовност, имахме 5200 танка, около 450-500 самолета... Всичко се унищожи, продаде и съсипа нарочно. Планът за Източна Европа е изпълнен.

10

Погнусен

преди 7 години

Само на мен ли ми е гнусно да виждам мъж с увиснали бузи и клепачи, но пък с присадена коса ?!

9

Какво недоразумение!

преди 7 години

Готови били??!??!?!? Трябваше ВЕЧЕ ДА СА ПРАТЕНИ !Всеки момент от Турция може да ни налазят десетки хиляди талибани! ВСЕКИ МОМЕНТ!

8

нико

преди 7 години

какво ще праща тоя? военни ли сигурно ще ги взема назаем от *** или от на м.....а си от А ПОЗНАЙТЕ ДЕ

7

Гоцев

преди 7 години

Чувал съм от познати работещи в МО какви далавери се въртят там. Няма поръчка за армията която да е минала без комисионна по масата за съотвентния служител, а нашите "служби" досега не са разкрили нито една далавера. И това е било така открай време, а не само при правителството на Боко. Смятайте за какво става въпрос.

6

Анонимен

преди 7 години

Прати генералите, повече са от армията.

5

офицер от резерва

преди 7 години

Нямаме армия, а имаме военен министър...Бас държа, че в това министерство, книжните плъхове са повече от действащите офицери в армията ни.А между другото, няма държава в света в която полицията да е 2 пъти повече от числеността на армията. Просто няма такава държава. Разсипаха армията, изгониха кадърните офицери и си създадоха полиция, която да им пази задните части на политиците. Нямат сметка от армията, защото военните ако се вдигнат и ще ги пометат всичките, барабар с милиционерите.

4

Анонимен

преди 7 години

Ние пък искаме да пратим Ненчев зад границата.

3

Анонимен

преди 7 години

Тази перука е едно от най-големите недоразумения в политиката ни. От къде го изкопа Тиквата не знам. Много е зле горкия. Ибрикция и гАзолизец от класа. Мазен, мазен, че чак отвратителен. Да не говорим, че е супер некомпетентен. Съмнявам се изобщо да е ходил казарма тоя бУрсук.Оная на МВР и тоя са си лика-прилика. пълни нещастници...

2

Анонимен

преди 7 години

Кого ще пратиш бе. В тая безработица над 5 хиледи свободни места.Воените масово напускат защото заплатите им не са дигани от както ГРОБ е на влас средната възраз в армията е 43 години .Никой млад не иска да служи на тая държава слек като видяха че техните родители баби и дядовци като са работели 40г вземат по 200лв пенсия.ПЛУС ТУЙ ЕРДОГАН НАЛИ Е ПРИЯТЕЛ НА БОЙКО.ко ви стана

1

Анонимен

преди 7 години

Ненчев, защо изостави аркадашите си? Сега Ердоган разстрелва, арестува, пребива в затворите и полицейските участъци генералите от натовските структури в Турция. А ти мълчиш...