Снимка: Булфото
fallback

Вътрешният министър Румяна Бъчварова да отиде в парламента и да даде подробности за престрелката в Слънчев бряг снощи. Този призив отправи от трибуната на парламента соцдепутатът Атанас Мерджанов.

Oще по темата

Късно вчера в най-известния ни морски курорт бе ранен един от подземните босове по Черноморието Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите. При престрелката пред известно заведение бе убит и един човек.  

"Г-жа Бъчварова да дойде не заради поредното убийство или обир, а защото откриваме сезона с поредната гангстерска война", призова Атанас Мерджанов от трибуната на парламента.  

Той припомни многото срещи на високо ниво, след които е било гарантирано, че туристическият сезон ще е обезпечен от гледна точка на сигурността.  

Мерджанов поиска вътрешният министър да обясни какви са мерките, които ще предприеме областната дирекция на МВР за сигурността в района.  

Шефката на парламента Цецка Цачева обеща, че ще се свърже с Румяна Бъчварова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 7 години

ЗАЩО Е НУЖНО ДЕЦАТА НИ ДА УЧАТ- ЕЙ ТИ НА МИТЬО ПОЛУГРАМОТЕН НАД ЗАКОНИТЕ, НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ, ОСИГУРОВКИ ОЧИТЕ ДЪРЖИ ДЪРЖАВАТА В РЪЦЕТЕ СИ- ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ИЗСИПА В КРАКАТА НА ТОЯ П О С Е Р К О , НЕЗАБАВНА КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ТЯХНО.

54

кариерно развитие

преди 7 години

Очевидно у нас са най разпространени две основни професии-консултант и касиер на такси.

53

Слънчеви градини

преди 7 години

НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН Я СЛЪНЧЕВ БРЯГ ДА НЕ СТЪПВА... ДА СЕ ПРЕБРОИМ КОЛКО СМЕ ОСТАНАЛИ КАКТО СЕ КАЗВА

fallback