Архив: Булфото
fallback

След като редовният парламентарен контрол в петък започна с призив за предсрочни избори от страна на лидера на БСП Корнелия Нинова, Цвета Караянчева продължи в същия тон на критики от името на ГЕРБ.

"Ако е вярно, че късата памет гарантира дълъг живот, колеги от БСП, сте си гарантирали безсмъртие. Ясно е, че БСП е тръгнала наред да сваля правителството. Само че с лъжи и манипулации това няма как да стане", обвини тя.

Oще по темата

Караянчева призова БСП да не използва агресивната партийна риторика като смокинов лист, който да прикрива експертната ѝ и електорална немощ.

"Това, което ГЕРБ е построил и прокарал, санирал, няма аналог в 25-годишната история на България. То може да се види и да се пипне, то е реално", похвали тя своите, а пък БСП нямали една лопата асфалт хвърлен.

"Преди да надуете балоните с извадките от ОЛАФ, само да ви кажа - отворете и прочетете какво пише точно там, вместо да четете по диагонал. Ще видите, че България нито е единственият клиент на ОЛАФ, нито е рекордьор по измами с евросредства", коментира Караянчева.

Според нея държавата нито е на автопилот, нито е на ръчна спирачка, икономиката е в растеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Jizn

преди 8 години

Pozitivna energia, pozitiven ezik i pozitivni promeni v rbg ili ste out?! :-):-):-):-)

16

анонимен

преди 8 години

Какви завлечени пари от ЕС.Влязо.хме в ЕС през 2008 годинаДокато се приготвят европрограмите,докато започнат да работятГерб дойдоха на власт и якото грабене почна.Стига сте ги защитавали тези мутри.

15

анонимен

преди 8 години

Г-жо Караянчева нали столицата на Виетнам е Пекин.Достатъчно относно вашата компетентност,а иначе сте устата няма що,също като водача ви и лидер на партията ви.Ама бая *** сте се насъбрали там. Само калинки,способни глупости да ръсят.

fallback