Снимка: Архив Булфото
fallback

Народните представители от "БСП лява България" са избрали единодушно новия лидер на БСП Корнелия Нинова за председател на парламентарната група. Това съобщиха от пресцентъра на БСП след заседание на групата.

Нинова е предложила промени в ръководството на парламентарната група и намаляване на броя на заместник-председателите от трима на двама.

Приети са оставките на Атанас Мерджанов и Чавдар Георгиев като членове на ръководството на групата. Техните функции - законодателна дейност и връзки с другите парламентарни групи, ще се изпълняват от Корнелия Нинова като председател.

Румен Гечев става заместник-председател на ПГ на "БСП лява България", отговарящ за парламентарния контрол.

Жельо Бойчев ще бъде говорител, Филип Попов ще бъде секретар, а Георги Търновалийски ще отговаря за финансите на групата.

Ангел Найденов и Кристиан Вигенин запазват досегашните си постове съответно на заместник-председател и секретар на групата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

Абе този Томислав Дончев от бивш журналист на радиоточка стана гениален специалист по всичко. Сега и пенсиите ще оправя. Бойко все се бие в гърдите че имал кадри, ама май на всички нива само калинки и откровени лаппчовци.

6

ДА.....

преди 8 години

ЧЕСТИТО! НО!АКО СЕ СЪБЕРЕТЕ С АБВ ЩЕ ЗАГУБИТЕ МНОГО ОТ ХОРАТА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС ЗАЩОТО НЕ СТАНИШЕВ ИЛИ МИКОВ СА ВИНОВНИ ЗА ЗАГУБАТА НА БСП А ПЪРВАНОВ КОЙТО ВЕЧЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ И НА СНИМКА

5

ОПАА

преди 8 години

ГЕРБ пусна код "Избори"Явно отиваме на избори. Този sms разпространяват от ЦЯЛ ДЕН депутатите от ГЕРБ. Телефоните на избраниците буквално прегряха от обаждания и съобщения на структурите в страната заради оставката на вицепремиера Ивайло Калфин и излизането на АБВ от управлението.

fallback