7

Анонимен

преди 8 години

Абе този Томислав Дончев от бивш журналист на радиоточка стана гениален специалист по всичко. Сега и пенсиите ще оправя. Бойко все се бие в гърдите че имал кадри, ама май на всички нива само калинки и откровени лаппчовци.

6

ДА.....

преди 8 години

ЧЕСТИТО! НО!АКО СЕ СЪБЕРЕТЕ С АБВ ЩЕ ЗАГУБИТЕ МНОГО ОТ ХОРАТА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС ЗАЩОТО НЕ СТАНИШЕВ ИЛИ МИКОВ СА ВИНОВНИ ЗА ЗАГУБАТА НА БСП А ПЪРВАНОВ КОЙТО ВЕЧЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ И НА СНИМКА

5

ОПАА

преди 8 години

ГЕРБ пусна код "Избори"Явно отиваме на избори. Този sms разпространяват от ЦЯЛ ДЕН депутатите от ГЕРБ. Телефоните на избраниците буквално прегряха от обаждания и съобщения на структурите в страната заради оставката на вицепремиера Ивайло Калфин и излизането на АБВ от управлението.

4

Анонимен

преди 8 години

Абе, бай Мишо Миков директно в селския хоремаг ли го гарирахте. Па една почетна длъжност и за него оставете. Ама, то това са си ваши, куманизки педера$лъци, както си решите! Наздраве!

3

123

преди 8 години

Атанас Мерджанов бе един от малкото кадърни политици в тази партия! Жалко за него!

2

Анонимен

преди 8 години

К'во ми пука за Корнелия Булгартабакова?*** и без това са с една шепа електорат със средна възраст 83 г.,та...

1

Анонимен

преди 8 години

Смело напред, БСП! Повече Европа, повече ляво! Нека да превърнем България в социална държава, в достоен член на НАТО и на европейските структури!