Снимка: БТА, архив
fallback

Главният директор на Главна дирекция "Автомобилна инспекция" Владимир Колев е освободен от длъжност, съобщиха от транспортното министерство.

Oще по темата

Освобождаването му е разпоредено от транспортния министър Ивайло Московски на изпълнителния директор на ИА "Автомобилна администрация" Красимир Калайджиев.

Причина за освобождаването е, че досегашният главен директор не е осъществявал достатъчен контрол над подчинените му началници на областни отдели "Автомобилна администрация", поради което са допуснати пропуски в работата и нерегламентирани практики.

По-рано днес ДСБ поиска оставката на транспортния министър заради скандала с подкупите в ДАИ.

Депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов обясни, че различни фактори в ГЕРБ са започнали да си прехвърлят отговорността, но според правилника шефът на ДАИ се назначава по предложение на транспортния министър и затова Московски трябва да понесе отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

gost

преди 8 години

искам да попитам тия *** като направиха тая система кое ми гарантира сигорния анонимен интернет това нее ли нарушение да знаят и ласнали трите имана и егнта вие сте направо за женева на съд откъде накъде ще знаят това с какво право московски питам аз го правите говорим за анонимен нет а къдее маината му срамно е другиден арабина като ги окраде не се сърдете *** сте изревали до един

15

Здрасти.

преди 8 години

Извинете, че си позволявам да давам съвети но камионите пътуват и някои от тях са може би с тегло над необходимото, което разрушава пътищата, и застрашава участниците в движението, може би контрол да има на краиния пункт, пристанище, кариера, по региони, за да се обезмисли нарушението. А не да спират избирателно, този да, този не,.... Късмет.

14

Развеселен

преди 8 години

Кольо Босия от две години пише писма до Московски, Цачева, Борисов и Цацаров, като ги уведомява за корупцията в ДАИ и продажбата на шоф. книжки без покритие, а те всичките са изненадани. Помните ли за какво беше доматения протест пред НС? Ами точно за същото.Нямат равни в наглостта си и в лошата актьорска игра на неинформираност.Моментална оставка!!!!!!!!

fallback