16

gost

преди 8 години

искам да попитам тия *** като направиха тая система кое ми гарантира сигорния анонимен интернет това нее ли нарушение да знаят и ласнали трите имана и егнта вие сте направо за женева на съд откъде накъде ще знаят това с какво право московски питам аз го правите говорим за анонимен нет а къдее маината му срамно е другиден арабина като ги окраде не се сърдете *** сте изревали до един

15

Здрасти.

преди 8 години

Извинете, че си позволявам да давам съвети но камионите пътуват и някои от тях са може би с тегло над необходимото, което разрушава пътищата, и застрашава участниците в движението, може би контрол да има на краиния пункт, пристанище, кариера, по региони, за да се обезмисли нарушението. А не да спират избирателно, този да, този не,.... Късмет.

14

Развеселен

преди 8 години

Кольо Босия от две години пише писма до Московски, Цачева, Борисов и Цацаров, като ги уведомява за корупцията в ДАИ и продажбата на шоф. книжки без покритие, а те всичките са изненадани. Помните ли за какво беше доматения протест пред НС? Ами точно за същото.Нямат равни в наглостта си и в лошата актьорска игра на неинформираност.Моментална оставка!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Рибата не се вмирисва от към средата, а от главата. А в случая главата освободила от поста и средата.... Хмм..

12

Пешо

преди 8 години

Крайно време е Московски и Москов да хващат пътя за Москва!

11

набор

преди 8 години

Бяхте ли съученици или не бяхте?Изобщо на училище ходехте ли?

10

Анонимен

преди 8 години

ДАИ , ми звучи като ДАЙ ми под масата.

9

Анонимен

преди 8 години

В ДАИ всички са за уволнение!!! От шефа до чистачката!!!

8

:):):)

преди 8 години

Московски само като го видиш и ти става ясно какъв крадец е :)

7

Анонимен

преди 8 години

Московски, ОСТАВКА. Какъв директо кви пет лева. Всичките минисъри в това правителство сте един дол дренки.

6

Анонимен

преди 8 години

При такъв скандал, като този с фалшивите книжки в цивилизованите страни министъра си подава оставката веднага, ама веднага.

5

Гражданин

преди 8 години

Разкриха шефа на ДАИ защото не плати достатъчно за изборите в Плевен и гробарите ги загубиха. Това е за назидание за да знаят другите гербери които са накацали на меда да си плащат. Министъра е знаел много добре защото е имало жалби до него за далаверите в ДАИ но си е мълчал и сега се чуди как да отърве кожата. Срамота!!!!!. Господ да ги накаже. Вън и затвор , но няма кой да ги арестува - цялата власт е в ръцете им.

4

zeus

преди 8 години

А политическа отговорност за тези, които са ги назначили. ГЕРБ веднага изключи плевенския шеф на ДАИ и с това си изми ръцете.

3

Анонимен

преди 8 години

не разбрахте ли, че парите стигат до върха на веригата и че всички трябва да си подадат оставките, само че докато не ги изгоним те няма да си стръгнат!

2

ОСТАВКА и ЗАТВОР

преди 8 години

при една проверка на скоростната линия която се изгражда с ЕВРО програма тоя ще изгори като факел ,нарушенията са много ,влака не може да се движи и със 120км/ч.А нарушенията са много от чакъла(СТАВА НА ПЯСЪК) до пасарелките(35 МИЛ.И НЕУДОБНА НО ПОДЛЕЗА Е САМО ЗА 1 МИЛ.)голямо крадене пада А ФИРМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛ МАКЕДОНСКА АМА НА ББ

1

Анонимен

преди 8 години

Ами не е ли време него да уволнят, той какво си измива ръцете с други?