Снимка: архив Булфото
fallback

Номинациите за лидер на ДПС започнаха. Областната структура на движението в Габрово издигна кандидатурата на депута Четин Казак. Той, заедно с Мустафа Карадъйъ и Рушен Риза, са триумвиратът, посочен от Ахмед Доган за временно ръководство на ДПС.

Движението ще проведе национална конференция през април, когато трябва да бъде избран постоянен лидер.

Oще по темата

До извънредната ситуация в партията се стигна след като по Коледа бившият председател Лютви Местан бе свален и изключен от движението.

"Четин Казак има потенциал да спечели подкрепата на делегати от други региони, които биха гласували за него на предстоящия национален форум", обясни мотивите за номинацията областният председател на движението Ердоан Узунов.

Според него Казак е амбициозен и няма притеснения да отиде в лагера на опонента, за да получи подкрепа за дадена инициатива.

"В неговите приемни като народен представител идват хора с различна политическа ориентация и той откликва", коментира Узунов пред "Дарик".

Той смята и че Четин Казак е личност, която обединява и притежава качествата, необходими за председателското място в третата по големина партия в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

Какво ДПС каква Партия какви 5 лева , българските турци нямат нужда от ДПС , вижте само в Чужбина колко български турци студенти има на 100 български студента едва 1 български турчин това е трагедия , тези хора са капсулирани и неограмотени през всичките тези 26 години , Дело Възродителен Процес така и не стигна до Европейски Съд защото пречката бе ДПС

8

АTAKICT

преди 8 години

ЦАЦАРОВ ДА НЕ СПИ АМИ ДА ЗАБРАНИ ДПС ЗА ДА СИ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА ---ТОВА Е КОЕТО ИСКА НАРОДА СЕГА

7

НПСД

преди 8 години

Давай кормане с теб сме.никога повече за мафията дпс.!!!

fallback