Снимка: Facebook
fallback

Заплахите, отправени към премиера Бойко Борисов, изглеждат като прелюдия към предсрочни избори, коментира ген. Кирчо Киров в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Той не потвърди дали има връзка между заплахите към министър-председателя и тези към Делян Пеевски, но подчерта, че не бива да се подценява това, че случаите са възникнали по едно и също време.

Според Киров най-вероятната причина за плика с куршума до премиера е отменянето на редицата обществени поръчки за над 1 млрд. лева.

"Аз не изключвам политическа причина. Трябва да се разглеждат множество версии. Всяка една от тях трябва да бъде разглеждана като реална заплаха", поясни Киров.

По думите на генерала опасността за депутата от ДПС Делян Пеевски също не е за подценяване, защото информацията за нея дойде по линия на опита за покушение срещу Алексей Петров.

Целият разговор с ген. Кирчо Киров – във видеото на Bulgaria ON AIR



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Анонимен

преди 8 години

Има ли някой,който все още вярва в тази измишльотина?Ако някой иска да убие някого,едва ли ще го афишира.Да не говорим,че подобно писмо едва ли би стигнало лесно до кабинета на премиера.Така че, това си е една ефтина ПР акция за стягане на редиците и съчувствие и съпричасност на останалите.

118

Анонимен

преди 8 години

Дните на Борисов са преброени! Има котегорични индикации за това. Имам усещане, че даже има вече и човек, който ще го замести. И той ще си ходи не защото на мен не ми харесва още от началото му като политик поради откровеното му нахалство и простотия. . Не защото вече не се харесва на големи групи от хора у нас. А просто защото така са решили неговите кукловоди, които още от началото на така измисления преход организират всички общественозначими процеси у нас..

117

Морски

преди 8 години

Бойко вносител и контрабандист на амфетамини за България,мафиот,оставка!ОСТАВКА.И съд!

fallback