Снимка: bgonair.bg
fallback

България е интересен терен за хибридната война. Тук се провеждат стратегически и кратковременни мероприятия, насочени към дестабилизация на българската държава. Така коментира има ли руско и турско влияние у нас председателят на Асоциацията на разузнавачите от запаса в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Oще по темата


По думите му България за пореден път е доказала, че няма последователна политика спрямо Турция по повод на обявяването на турския дипломат Угур Емироглу за персона нон грата у нас.

"Турция непрекъснато провежда своята национална политика към България, старейки се в рамките на бившата Османска империя да въздейства културно, религиозно и икономически", допълни Симеонов.

Експертът определи като гаф и създаването на комисия в парламента, която ще проверява дали има намеса на Русия и Турция във вътрешната ни политика.

"Това е непрофесионално, защото България зорлем влиза в конфликта между Русия и Турция. Това са две държави, с които имаме интерес да се поддържат добри отношения", заяви Симеонов.

С Турция сме в НАТО, а от Русия пък винаги могат да ни врътнат кранчето и да ни оставят на студа, допълни той.

По думите му много страни се опитват да имат влияние у нас - САЩ, Русия, Турция, Франция, Гърция, а ние не намираме правилния начин да реагираме адекватно.

Вижте цялото интервю във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

българин...

преди 8 години

*** е толкова продажен и сервилен , че за 10-?.....е готов да прададе и майка си!ТИЯ ...ТЪРСЯТ "ВЛИЯНИЕ"...ха,ха,хааааааааааааа....ПЛЮЯ , АЗ НА ТОЯ 3-МАРТ...!!!

18

свърши се

преди 8 години

Че кой се връзва на руските дивотии? Аз понякога ги чета за да се разсмивам. При това не от нашите медии ами направо от техните. Само си хрчат напразно парите. Всъщност те вече се приведоха пред САЩ за кредит. Можем да очакваме мир в Сирия.

17

Анонимен

преди 8 години

Бьлгария за нищо не става

fallback