Сценка от сблъсъка им. Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Страстите около избора на Меглена Кунева за министър едва не свършили с бой между депутати.

Независимият Георги Кадиев и Лъчезар Иванов от ГЕРБ били на косъм от физически сблъсък. За това потвърдиха двамата днес пред Dnes.bg.

Oще по темата
Искрата подпалило искането на Кадиев вотът за Кунева да се прегласува. Независимият народен избраник поиска това иронизирайки, че ДПС не са успели да гласуват всички. Както стана ясно по-късно липсата на депутати, основно от ДПС и "Атака" беше една от причините Кунева да бъде избрана, въпреки че нямаше повече от 121 гласа. 

След искането на Кадиев Иванов му подвикнал от място: "Измамник". Това разказа пред Dnes.bg един от свидетелите на случката, Владимир Тошев от ГЕРБ. Кадиев пък му отвърнал, че ще му счупи носа. 

"Такива сцени не са рядкост в пленарната зала, но този път се притесних, че може нещо да се случи", каза Тошев.

След това двамата си казали да излязат навън да се разберат. В кулоарите двамата отново се нападнали и само намесата на колегите им предотвратила физически сблъсък. 

"Изпуснахме си нервите и двамата", призна Кадиев пред Dnes.bg. Той обясни, че Иванов му се извинил, когато страстите утихнали. Той също му поднесъл извинения. 

"Проблемът не е в нас, а в Цецка Цачева", обясни още Кадиев и обвини шефката на парламента, че често има подобни случаи, но тя не взема мерки. "Накрая наистина ще се сбие някой", предупреди Кадиев. 

Самият Иванов отказа да коментира скандала. "Няма никакъв скандал, един човек си изпусна нервите", каза само той. Гербаджията Тошев пък обясни, че няма как Цачева да наказва за подобни реплики, защото те не са обидни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Чико

преди 8 години

Лъчо мозъка вече трябва да се казва Лъчо-главана!

44

Анонимен

преди 8 години

Ееее жалко,да бяха си спретнали един як кютек,та шоуто да бъде пълно.И без това само зрелища ни поднасят,бок..ци сме си избрали,а не депутати.

43

Шиши Миши

преди 8 години

Лъчо мозъка е известен побойник...Пребиваше редовно жена си...

fallback