Снимка: БТА
fallback

След заседанието на парламентарната група на Патриотичния фронт взехме единодушно решение. Нашето решение е да не подкрепим кандидатурата на Меглена Кунева за поста министър на образованието. Това каза пред журналисти в народното събрание съпредседателят на ПГ на ПФ и лидер на НФСБ Валери Симеонов, във връзка с номинацията на Меглена Кунева за образователен министър, предаде репортер на Агенция "Фокус".

"Аргументът ни е един и е изключително сериозен – Меглена Кунева не се ползва с подкрепата на патриотично ориентираните избиратели", обясни Симеонов.

От своя страна, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов посочи, че народните представители от парламентарната група на ПФ са имали различни мнения дали да гласуват "против" или "въздържал се". "Те ще си гласуват според собствените си виждания", обясни Каракачанов.

"Възлов е министърът на образованието. Още от вчера казваме, че нямаше нужда да се бърза. Виждате какви са обществените реакции. По-правилният подход беше да не се бърза, да се потърси онази фигура за министър на образованието, която ще успокои обществото и ще дъхне увереност, че в българското образование ще настъпи онзи обрат, който очакваме от 20 години", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Мдааааа

преди 8 години

Измама-измама-измама.Свършиха ли ЧЕСТНИТЕ хора в България? Изглежда. Ежедневието ни е изтъкано с измама: за всичко и по всичко. Ако някой постъпи честно, ще го сочат с пръст и диагнозата му ще е за лудницата.Призовавам българите, обикновените хора, а не мошениците и мафиотите: Да дадем отпор на фалшификациите / на ВСИЧКИ партии, АБСОЛЮТНО /. Да докажем, че са останали честни хора в България.Иначе всичко ще е както досега: ФАЛШ и ЛЪЖИ.

13

Ганчо

преди 8 години

Хора защо мразите жената. Тя обича да е във властта.

12

Разбирачев

преди 8 години

Бате Боко им го начука на всички реформаторо-деформатори. Утре когато НС отхвърли кандидатурата на "кукавица" същата безславно ще трябва да напусне правителството а от там и политиката по примера на Хр.Иванов, Танев и т.н. Г-жата сигурно е забравила срама който Боко бра в Брюксел с Румяня Желева която бе разпната на кръст от приятелите на Кунева в ЕС и излезе на яве бургашката и тъпота.Бате Боко не прощава или по скоро Дон Цеци.Така е като правиш конушмак с враг.

fallback