14

Мдааааа

преди 8 години

Измама-измама-измама.Свършиха ли ЧЕСТНИТЕ хора в България? Изглежда. Ежедневието ни е изтъкано с измама: за всичко и по всичко. Ако някой постъпи честно, ще го сочат с пръст и диагнозата му ще е за лудницата.Призовавам българите, обикновените хора, а не мошениците и мафиотите: Да дадем отпор на фалшификациите / на ВСИЧКИ партии, АБСОЛЮТНО /. Да докажем, че са останали честни хора в България.Иначе всичко ще е както досега: ФАЛШ и ЛЪЖИ.

13

Ганчо

преди 8 години

Хора защо мразите жената. Тя обича да е във властта.

12

Разбирачев

преди 8 години

Бате Боко им го начука на всички реформаторо-деформатори. Утре когато НС отхвърли кандидатурата на "кукавица" същата безславно ще трябва да напусне правителството а от там и политиката по примера на Хр.Иванов, Танев и т.н. Г-жата сигурно е забравила срама който Боко бра в Брюксел с Румяня Желева която бе разпната на кръст от приятелите на Кунева в ЕС и излезе на яве бургашката и тъпота.Бате Боко не прощава или по скоро Дон Цеци.Така е като правиш конушмак с враг.

11

Анонимен

преди 8 години

Ще закрие ли МОН. както АЕЦа

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7 Да това е самата истина , но напират за власт, богатства и " слава", срама немат.

9

Анонимен

преди 8 години

Утре Борисов ще им се скара, и ще си подвият пак опашлето. Няма да им е за сефте.

8

маке

преди 8 години

Един от малкото т.н. лидери ,които са начело на измислени партийки като ВМРО ,които от началото на преврата през 1989 г. не е сменян, е ченгето Красимир Каракачанов.Много българска фамилия.Кара..незнам кой си.Предполагам ,че и Качанов е нещо турско.Че този ***,несменяем не харесвал ,не одобрявал .Отивай си в Македония,нищо че си от Русе.Там може и албанците да харесат дебелия ти и охранен ....Цял живот дупетат Ово е стандарт..

7

Джедай Мастър

преди 8 години

Много е жалка българската Маргарет Тачър - никой не я иска, но тя напъва. Защото, за разлика от сегашното й положение, министърът на просветата има ведомство, а това означава поръчки, а това означава кинти за крадене.

6

Анонимен

преди 8 години

не съм много наясно коя е тя,но всеки един човек, който се е задържал в политиката повече от четири години не може да е свестен--в това съм сигурен,там място за свестни няма,ако някой такъв попадне там,веднага щом го усетят го изритват, да не им бърка схемите

5

Явор

преди 8 години

Още се разцепете, лигльовци такива. Докато си предавате фасони, джехадистите ще ни завладеят. Хиляда години няма да ни стигнат,за да се оправи тая държава с такива опарничави хора.

4

stan

преди 8 години

Кунева е подходяща само за главен мюфтия.

3

Реалист 2

преди 8 години

Не и давайте МОН! И образованието и науката ще ги вдигне на трупчета, както е правила със всичко, до което са я допуснали до сега!

2

AEЦ

преди 8 години

Перфектно, ще ни просвети как се предават национални интереси :)

1

Анонимен

преди 8 години

ПРАВИЛНИО НИКАКВА ПОДКРЕПА НА ЕВРЕЙСКАТА СНАХИЧКА ПРЪМОВА ,КОЯТО ПО ЗАРЪКА НА ЦИОНИСТКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ НИ ЗАКРИ РАБОТЕЩИТЕ ЯДРЕНИ РЕАКТОРИ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ПОДПИСА ЗАРОБВАЩИЯ ДОГОВОР ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС