Снимка: архив, Булфото
fallback

Изпълнителният съвет на Реформаторския блок (РБ) е обсъдил днес възможността за консолидация и разширяване на формата и с други партии, като това минава през подписване на пътна карта, съобщи съпредседателят на ПГ на РБ Найден Зеленогорски.

Той уточни, че е предложил "Българска нова демокрация" на Борислав Великов да бъде приета за официален член на блока.

Oще по темата

"Не ми се иска да се разделяме, защото ще се наложи да се съберем отново", така Зеленогорски отговори дали под разширяване припознава и участието на евентуален нов десен проект около ДСБ.

Три пъти мери, един режи, е съветът на заместника на Меглена Кунева към колегите от ДСБ. Защото, според Найден Зеленогорски да торпилираш проект, който е "вдигнал резултатите си" на три последователни избори е нелогично. За това би било добре да се изготви и подпише пътна карта за развитие.

Към групата за преговори с ГЕРБ за подписване на анекс към коалиционното споразумение, днес се е присъединил и здравният министър Петър Москов (ДСБ). Очакването е документът да бъде официално подписан до края на месеца.

Найден Зеленогорски се надява в работната група да се включат и представители на гражданската квота на РБ. На днешното заседание на Изпълнителния съвет от гражданската квота са присъствали Гроздан Караджов, Петър Славов и Мартин Димитров.

"Надявам се да има все по-малко контакти между политици и висши магистрати", коментира Зеленогорски по SMS-скандала от миналата седмица.

За Реформаторите приоритет остава антикорупционният закон, промените в Закона за съдебната власт, след поправките в Конституцията, и приемане на електронното гласуване вследствие на Националния референдум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

Фръцльо!

10

<><>

преди 8 години

Ааааа така Радке .....3 пъти му го мери и един път си го забий в Дълбоката яма !

9

Анонимен

преди 8 години

Реформаторите се продадоха на борисов и доган, мръсните корумпета.Браво на Кънев, единствено той реагира адекватно.

fallback