Архив: Булфото
fallback

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви за клишета приоритетите на мнозинството за сезона - реформи и просперитет. 

"Реформи не могат да се правят в концлагер, те се правят от свободни хора", каза националистът от трибуната при началото на новата сесия на парламента. Според него и няма как да има просперитет в държава без армия и свобода. 

"Започва поредният безсмислен сезон", каза Сидеров и се обърна към депутатите: "Пожелавам ви през 2016 година да сте на свобода и да не станете жертва на политическо убийство. Всичко останало си го имате".

Сидеров използва старта на сесията, за да обвини Турция в намеса във вътрешните работи на България и да поиска отстраняване на турския посланик. 

Лидерът на "Атака" коментира и нарастващата престъпност и припомни, че първи поиска оставката на Румяна Бъчварова. Според него обаче вече е късно за нея. 

Сидеров поиска друго - възобновяване на "Южен поток" и построяване на стена по границата с Турция срещу мигрантите. 

"България трябва да поиска защита за "Южен поток". Русия ще я даде и така ще бъдем защитени от опасността на годината - разбиването на Европа", каза националистът и допълни: " Да не стане така, че след години да кажете - Сидеров пак беше прав. Но не зная дали ще има България тогава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

тя

преди 8 години

Добре е ,че в парламента е Волен да им казва някои истини , които не са приятни за управляващите!

53

Анонимен

преди 8 години

Едно от хубавите неща които се случиха на България е спирането на Южен поток!!!

52

ЗА 59...

преди 8 години

Така си е ...те опъват само хомосоциалисти , като тебе...ха,ха,хааааааааааааа...И Аз , бих те опънал на 3-ракии , та да ни ривеш , без нужда...!Падам си по "лявото" и Аз , ей...!!!!!!!!!!!!!!

fallback