Снимка: архив Булфото

Общинският съвет на младежкото ДПС в Разград излезе с декларация в подкрепа на Ахмед Доган. В него младежите заявяват, че се гордеят с почетния си лидер и го наричат единственият български политик, на когото му пука за България.

Още по темата
Младите депесари от Разград поздравяват Доган и за това, че с речта си е събудил голяма част от обществото, което било заспало “дълбок сън“.

Младежите изразяват и възхищение от смелата гражданска позиция на Доган, изразена в новогодишната му реч. Те декларират и че застават зад взетите решения от ръководството на ДПС, които са в името на интересите на страната и сигурността на българите.

Младите депесари споделят тревогата си, че няма добри решения за развитието на страната. “Но и радостното за нас е фактът, че Вие сте единственият български политик, който има зрял политически разум, на който му “пука“ за България, и който не би позволил да бъдат потъпкани интересите на страната в която живеем, в която са живели и нашите деди“, се казва още в позицията на младежкото ДПС.

Те настояват да не се допуска никакъв компромис в името на правата и достойнството на българските граждани.

Младежите изразяват и задоволството си от това, че Доган е показал на Изтока, Запада и света, че е достоен политик, който защитава интересите на гражданите на България. “Ние сме с Вас и се гордеем с Вас“, завършват младежите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase