Снимка: архив Булфото
fallback

В ГЕРБ се обсъждат две кандидатури за правосъден министър. Това обяви депутатката от партията на Бойко Борисов Десислава Атанасова пред ”Нова телевизия”.

Oще по темата
Тя обаче отказа да издаде имената им.

Атанасова обясни и че в ГЕРБ очакват решението на реформаторите дали ще останат във властта или ще минат в опозиция, за да разберат дали те ще излъчат своя номинация за поста на подалия оставка Христо Иванов.

ГЕРБ не се готви за избори, беше категорична депутатката.

„Ако трябва след всяка тяхна закана да говорим за избори, от една година щяхме през 1-2 да говорим за избори”, обясни тя. „Идва зима, изправени сме пред бежанска криза, не трябва да има дестабилизация на управлението”, допълни Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

СКРОМНИЯ ПРИМИЕР

преди 8 години

АЗ съм център нападател. Аз съм Винету читател. Аз парите ви раздавам. Аз илюзии продавам. Аз съм книжка за децата. Аз паша съм на раята. Аз мая съм за хлебаря. Аз съм гега за овчаря. Аз съм гума, аз изтривам. Аз бетона го наливам. Аз строя ви магистрали за да слушам все похвали. Аз съм слънце, аз ви светя, аз в зората заран трепкам, аз дарак съм вълна чепкам

44

dp

преди 8 години

53, айнщайне, не ме мисли ти мене и хапчетата ми.Посочи пост в който съм хвалел управляващите.Не можеш - защото си евтин лъжец - руски слуга.Нито тезата ми се е променила последните 20-ина години - че съветстката агентура контролира "политиката" в БГ от 1944-а досега, промяната - значима - е в това, че след 89-аим се налага да се крият, нито за съжаление реалността е претърпяла промяна втова отношение.Да, от необходимостта да се крият обществото ни спечели много - но държат властта.

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"МУТРАТА си търси нов пудел" - ама Христо Иванов пудел ли беше ?

fallback