Снимка: архив, Булфото
fallback

ДПС защитава турския държавен интерес. Има такива, които защитават Русия. Интересът на България обаче е друг. Това обяви лидерът на ВМРО и зам.-шеф на парламента Красимир Каракачанов след декларациите на ДПС и БСП, с които първите застанаха зад Анкара, вторите - зад Москва в конфликта им от вчера.

Oще по темата

"За някой тайна ли е, че ДПС защитава турските държавни интереси. Бих се учудил, ако излязат и осъдят опита на Турция да подпомага с действията си ИД", каза Каракачанов и призова за защита на българските интереси.

"България има интерес от създаване на голямата международна коалиция между Европа, Русия и Америка, за да приключи войната в Близкия изток. Всеки ден военни действия - всеки ден нови бежанци", обобщи лидерът на ВМРО. 

Той отново обяви инцидента от вчера за провокация на Турция. Според него така Анкара на практика е застанала на страната на ИД. Каракачанов коментира и информацията, че Русия спира газа на Украйна.

"Има опасност за България. Но от 2009 г. какво правим?", попита Каракачанов. Той не можа да отговори на въпроса дали ще има Южен поток, но беше категоричен, че Турски поток няма да има.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Ред арми

преди 8 години

Ти ли защитаваш България Каракачанов? И как го правиш? Подкрепяйки марионетното правителство в грабежа над народа , може би?

29

:-)

преди 8 години

ИТуркия и ДПС ке паднат...... Що е заченато с кръв, с кръв ке плаща......

28

bg tuürk

преди 8 години

May ste zabravili che DPS e RUSKI proekt kakto ATAKA !!!!!

fallback