Снимка: Булфото

Ще бъде ли свален имунитетът на Волен Сидеров, ще стане ясно на днешното парламентарно заседание. На 4 октомври тази точка стигна чак до шесто място в дневния ред на депутатите и така днес остава да е първа.

Още по темата

Освен на Волен Сидеров, имунитетът е поискан и на депутата от неговата партия "Атака" Десислав Чуколов, заради нощния им инцидент в столичен магазин в центъра на града.

За нахлуването на двамата представители на народната власт в "НАТФИЗ" в деня на изборите - 25 октомври, депутатите ще отсъдят следващата седмица, тъй като все още не е минал 14-дневния срок, в който доброволно Волен Сидеров може да се откаже от имунитета си.

Както Dnes.bg писа, шефът на комисията, която разглежда случая Димитър Главчев коментира въпроса дали лидерът на "Атака" сам ще се откаже от защитата си по второто искане така: "Не мога да съм в мислите на Сидеров, те са си негови напоследък".

 

"Не мога да съм в мислите на Сидеров, те са си негови напоследък", отвърна Главчев на въпроса дали според него Сидеров ще размисли и ще се откаже сам от защитата си по второто искане на Цацаров за имунитета му след нахлуването му в НАТФИЗ в деня на изборите – 25-и октомври.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2015/10/29/volen-lysva-bez-imunitet-no-sled-sedmica.281351
Както Dnes.bg писа, временната комисия отне имунитета на Сидеров и Чуколов. Единствено депутатите от "Атака" гласуваха с "не".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase