Снимка: БТА
fallback

Камен Попов - мъжът, за когото се твърди, че е ударил снощи лидера на "Атака" Волен Сидеров, коментира пред журналисти, че не си спомня такова нещо.

Oще по темата
Той разказа, че съвсем случайно е попаднал на мястото на инцидента на столичната улица "Гурко" и описа идващата срещу него тълпа като "приближаваща се снежна топка".

За няколко минути той се е оказал част от тълпата и веднага след това бил повален на земята от униформен, който му поставил белезници, предаде БТА.

Камен Попов заяви, че няма ясен спомен и за това дали е бил близо до лидера на "Атака", но поясни, че днес е бил обвинен за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди. На свобода е срещу "подписка".

Камен Попов не се определя като героя на вечерта и заяви, че всичко, което е направил, не е нито умишлено, нито преднамерено. Той разказа, че се е явявал на предишни парламентарни избори като кандидат за депутат.

Въпреки че не си спомня какво точно се е случило снощи на улица "Гурко", Камен Попов допуска възможността да е замахнал, но твърди, че твърденията трябва да бъдат доказани.

Той допълни, че няма причина да удря лидера на "Атака" и не би го ударил дори и сега да стои срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

207

Горан

преди 8 години

Той Сидеров безкрайно убедено твърди, че полицай го е ударил, и че това бил преднамерен опит той да бъде убит, физически премахнат. Сега, човекът който го удари твърди, че не го бил удрял, просто са се срещнали, разбираш ли! Тотален цирк! Между впрочем, Волен беше ударен зад врата и от полицай, де! Всъщност, ако не бяха те, полицаите Волен щеше да бъде линчуван от побеснелите студенти...

206

Анонимен

преди 8 години

Абе другарю атакист гнусно и жалко е да си играете съв страховете и чувствата на хората разбираш ли жалко е . А иначе номера с бежанците на екскурзовода путин вече я ясен на цяла европа

205

Do 316

преди 8 години

До АТАКИСТВие сте готови да умрете за човек, като Сидеров? Това е небивало човешко падение според мен. Съжалявам те приятелю. Това, което казваш е наистина тъжно.Явно Атака не нищо повече от секта приютила част от най-глупавите аутсайдери в обществото ни.

fallback