Снимка: Bulgaria On Air
fallback

"Там, където има полицаи и лидерът на "Атака" Волен Сидеров присъства, като че ли задължително става проблем", смята депутатът от партията Явор Нотев, който е и адвокат на националиста.

Oще по темата

Според Нотев полицаите е трябва да въдворяват ред, а не се получило така в петъчната нощ.

Попитан дали един народен представител има право сам да предотвратява престъпление и какви са всъщност правата му, Нотев обясни, че те са като на всички останали граждани. 

"Говоря за граждански дълг, защото всеки ако види нарушения трябва да реагира", настоя Нотев.

"Не виждам нищо, което да квалифицирам като деяние, нарушаващо обществения ред с особена дързост и цинизъм, както е формулирано", заяви Нотев, гледайки видеото от пекът вечер до клекбара при НАТФИЗ.

Според него няма нищо нередно в поведението на Сидеров, нито укорително.

Нотев призна, че ако има сигнал, че някъде се продават наркотици или цигари без бандерол, би отишъл в офиса си, където да напише сигнал. 

"А когато реагира човек, темпераментен като Волен, веднага се поставя въпрос", коментира адвокатът.

Според него полицаите на място много добре са се ориентирали в ситуацията. "Първо Десислав Чуколов подава сигнал на тел. 112, а Волен Сидеров поддържа информацията от този сигнал, а вие питате защо не са арестувани", коментира Явор Нотев.

Собствениците на клекшопа вече обвиниха Сидеров, че ги е удрял. "Чуваме две страни в един спор, това е ежедневие в практиката на съда", коментира Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Анонимен

преди 8 години

Атака, Русия и БСП са най големите врагове на БЪЛГАРИЯ. Нека всички гласуваме против Атака и БСП.

79

Христо

преди 8 години

България е единствената страна в света,в която пиян психопат-депутат и неговата ***,също депутат,могат безнаказано да бият невинни граждани и след това да се изживяват като някакви герои...С такива депутати Господ да пази България,защото няма кой друг!Донякъде смешно,но повече тъжно и жалко...

78

Истината

преди 8 години

Затвор за Волен.

fallback