Снимка: bTV
fallback

От 40 години съм с тази физиономия, която на много от хората не се харесва, но аз се чувствам добре, удобно се чувствам с нея, отделям половин час. Така обобщи външния си вид  кандидатът за кмет от БСП за монтанското село Гагaница Антоанета Лазарова.

Нейният предизборен плакат от дни обикаля социалната мрежа и предизвиква недоумение със странната си прическа. Лазарова обаче дори не е разбрала, че е станала звезда с косата си, защото в селото й интернет няма.

"Моята визия, това е моето лично време, сутрин за половин час", допълва тя пред bTV. До пенсия 66-годишната Антоанета работи в сферата на застраховането и туризма. В биографията си е записала, че е работила във "ВИС". В този период трябвало да ходи с охрана, но тя отказала.

Лазарова разказва за хобито си и за предизборната си кампания, за това как ще печели сърцата на съселяните си.

Преди 6 години се връща Гаганица и се занимава с музика. "Гордея се с фолклорна група "Златица", която носи името на нашата река, която минава през селото. Участвахме в Международния фестивал "Александър Македонски" в Скопие, където момичетата - така казвам аз на самодейките, които участват в групата; те са възрастни хора, но за мен са момичета, те са запазили бодрия си дух и се гордея си тях; но във фолклорния фестивал, исках да кажа, в Охрид, Македония, те разплакаха македонската публика", разказва тя.

Кандидатът на БСП е решена да печели избиратели не с визията, а със сърцето си.

Далеч е от мисълта, че визията на един човек може да влияе на хората. "По-скоро съм склонна да вярвам, че визията - специално моята визия - влияе неблагоприятно", признава си кандидат-кметицата.

Причината за това тя вижда в липсата на време, "защото хората в селата - може би от липса на време, може би от прекалено упорития труд, който са полагали - не са имали време да обърнат внимание на себе си".

"Визията за мен не е важна, важно е онова, което има вътре в човека, важно е неговото съдържание, неговото убеждение, неговият смисъл, който той влага в собствения си живот", е нейната теза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

7

преди 8 години

.......кукувица....

28

Анонимен

преди 8 години

До Един от СеверозападаГрешно цитираш!Не е Мао,а Дън Сяо Пин!

27

Анонимен

преди 8 години

Изкукали селски кметове

fallback