Снимка: ББЦ
fallback

"България без цензура" подкрепя кандидатурата на Йордан Лечков за кмет на Сливен, обяви днес в града председателят на партията и депутат от Европейския парламент Николай Бареков.

ББЦ ще бъде един от мандатоносителите на коалицията "Обединени региони", която издига кандидатурата на Лечков за кмет и за водач на листата за общински съветници. Бареков изтъкна няколко причини, заради които ще го подкрепят, сред които необходимостта от промяна на статуквото в политиката.

"Освен като носител на различния от статуквото модел, той е независим по дух, нужни са такива хора в управлението. Искаме да покажем едно ново лице в българската политика", каза Бареков, цитиран от пресцентъра на ББЦ. Според него Лечков има право на втори шанс.

Трите основни партии само се сменят. Сега Сливен се управлява от БСП, държавата от ГЕРБ и ДПС, но нищо не се е променило. Нужно е ново лице. Трябва да се спре това, което се случва в момента, тези коалиции в София, ГЕРБ и ДПС, които унищожиха партии – реформатори и т.н. и ги превърнаха в парцал, който прикрива срамните истории в държавата, заяви още председателят на ББЦ.

В коалицията "Обединени региони" участва и партията "Ред, законност и справедливост". Йордан Лечков заяви, че ще бъде подкрепен и от други политически партии, сред които "Обединена България".

Целим се в 15 места в Общинския съвет, за победа още на първи тур, коментира кандидатът за нов кметски мандат.

"Всеки допуска грешки. Бях независим, но дадох си авторитета на една партия, която сега управлява, като очаквах това да се върне като помощ за града. Не се получи, загубих и много в личен план. В обществен план не съм взимал грешни решения. Срещу мен имаше политикономическа атака. В Сливен по време на моето управление работиха само местни фирма. Сега не е така и сливналии не са щастливи от това“, обясни Лечков.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Киро

преди 8 години

Яни Янев и Бареков подкрепят Лечков оо боже майко мила ужас ще припадна бре хора ще повърна лошо ми е

14

Анонимен

преди 8 години

Разбойниците се събират абе надушват се чак от Брюксел ще се крадее якоооо. Затова народе не бъди найвен а и покажи че все още има народ в тая държава

13

Анонимен

преди 8 години

Престъпниците се подкрепят от както свят светува...

fallback