Снимка: архив Булфото
fallback

Бившият кмет на Сливен Йордан Лечков пак се връща в играта. Той ще се бори отново за стола на градоначалник. Бившата футболна звезда ще бъда подкрепена и от партията на Яне Янев РЗС.

Oще по темата

Самият Янев преди време се впусна в кметската битка. Той официално напусна съветническия пост при Бойко Борисов и обяви, че се кандидатира за кмет на Сандански.

"РЗС ще подкрепи кандидатурата на Йордан Лечков за кмет на Сливен", обяви Живко Темелков от ръководството на партията на пресконференция в града.

Освен за кмет Лечков е номиниран и за водач на  листата за общински съветници. Темелков обяви, че амбицията на РЗС е победа още на първи тур.

Темелков отбеляза, че РЗС и движението "Обединени региони", чийто председател е Йордан Лечков, имат общи позиции по редица тези, сред които необходимостта от административна децентрализация на общините, нужда от съдебна реформа и др.

Самият Лечков заяви, че ще бъде подкрепен и от други политически партии като "България без цензура" и "Обединена България" на Илияна Раева.

Лидерът на ББЦ Николай Бареков ще заяви лично подкрепата си за Лечков на 19 август в Сливен, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 8 години

Лечков би се справил добре отново, но с по-голямо спокойствие и повече разум.

27

хехехе

преди 8 години

Сливен, никога не е имал късмет...ако на власт са Герб, то си избират кмет от БСП, ако са БСП- то кмета задължително е от Герб...или подобна въртележка.. никога от една и съща партия. Лецата краде, краде, два хотела построи, че и всички хубави пътища водеха до..не Ватикана..а Империя и Спорт Палас..има да плаща данъци..оправдан пред всички институции..спорт палас даден на съдия изпълнител, той- кандидат. Милев- краде, та краде. С общински пари устройва частни партита- за избиратели..10 бона..

26

Анонимен

преди 8 години

Всички кметове от ГЕРБ по селата в Сливенска област са също големи ***. Подборката им кърти - *** като за световно !

fallback