Снимка: Булфото
fallback

Почина първородният син на президента Росен Плевнелиев, съобщиха  от прессекретариата на президентството. Филип е бил ученик в Първа частна математическа гимназия.

 В изявлението от държавния глава и семейство му пише: "Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

 В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

273

Анонимен

преди 8 години

Мога да кажа две неща само:Първо - Съболезнования на семейството (без значение какво е) Мир и светлина за душата на детето.Второ - Аз повтарям от край време едно нещо и то за НАС ХОРАТА като цяло, не говоря само за българите, но особено се отнася за нашия народ. САМИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖИМ, помнете ми думата и ако искате го приемайте за вярно. В такъв момент просто едно "да почива в мир" е напълно достатъчно..Всички останали аналогии са неуместни.

272

Анонимен

преди 8 години

Моите най искрени съболезнования, към майката на Филип.

271

Анонимен

преди 8 години

НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН УЖ В ПОСЛЕДНИЯ ЧАС НА ИЗБОРИТЕ С НАГАЖДАНЕ ОТ НЯКОЛКО ПРОЦЕНТА В НЕГОВА ПОЛЗА ПО-ВОЛЯТА НА БУДАЛ!!!ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ Е НЕЛЕГИТИМЕН И ВЪПРЕКИ ТОВА НАЙ-НАГЛО СЕ ПОДИГРА С БОГА КАТО ПОМИЛВА ЕДИН КУП ПРЕСТЪПНИЦИ ОСОБЕНО УБИЙЦИ, ЗАЩОТО ВОЛЯТА НА БОГА Е ТЕ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ НО ТОЙ ЯВНО БОГА ГО НЯМА ЗА НИЩО!!МНОГО МУ Е МАЛКО ДАЖЕ!!!И ЕДИН ДЕН НЕ СИ ВЗЕ ПОЧИВКА! НЯМА УВАЖЕНИЕ НИКАКВО КЪМ СМЪРТТА НА ДЕТЕТО СИ !НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е ЯВЕН ДОКАЗАН ***!!!!

fallback