273

Анонимен

преди 8 години

Мога да кажа две неща само:Първо - Съболезнования на семейството (без значение какво е) Мир и светлина за душата на детето.Второ - Аз повтарям от край време едно нещо и то за НАС ХОРАТА като цяло, не говоря само за българите, но особено се отнася за нашия народ. САМИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖИМ, помнете ми думата и ако искате го приемайте за вярно. В такъв момент просто едно "да почива в мир" е напълно достатъчно..Всички останали аналогии са неуместни.

272

Анонимен

преди 8 години

Моите най искрени съболезнования, към майката на Филип.

271

Анонимен

преди 8 години

НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН УЖ В ПОСЛЕДНИЯ ЧАС НА ИЗБОРИТЕ С НАГАЖДАНЕ ОТ НЯКОЛКО ПРОЦЕНТА В НЕГОВА ПОЛЗА ПО-ВОЛЯТА НА БУДАЛ!!!ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ Е НЕЛЕГИТИМЕН И ВЪПРЕКИ ТОВА НАЙ-НАГЛО СЕ ПОДИГРА С БОГА КАТО ПОМИЛВА ЕДИН КУП ПРЕСТЪПНИЦИ ОСОБЕНО УБИЙЦИ, ЗАЩОТО ВОЛЯТА НА БОГА Е ТЕ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ НО ТОЙ ЯВНО БОГА ГО НЯМА ЗА НИЩО!!МНОГО МУ Е МАЛКО ДАЖЕ!!!И ЕДИН ДЕН НЕ СИ ВЗЕ ПОЧИВКА! НЯМА УВАЖЕНИЕ НИКАКВО КЪМ СМЪРТТА НА ДЕТЕТО СИ !НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е ЯВЕН ДОКАЗАН ***!!!!

270

ZABOBOL

преди 8 години

BOG da prosti.G-n Prezident,KURAJ!

269

майка

преди 8 години

Плачем с вас , семейство Плевнелиеви!!! Бог да ви даде сили в този тежък момент . А детенцето ви да е отишло в по-добро място.

268

Динка

преди 8 години

Моите най-искрени съболезнования г-н Президент. Споделям мъката на Вашето семейство. Защо Господ е несправедлив към тавики невинни душички?

267

Анонимен

преди 8 години

Жалко за детето .Да почива в мир.

266

гласопосавател

преди 8 години

БОГ да го прости детето.

265

тцЪ

преди 8 години

Лека му пръст на Филип.А колкото и да ненавиждам нашия мишок, никой родител не заслужава да погребе детето си. Съболезнования на сем. Плевнелиеви.

264

анонимен

преди 8 години

Почивай в мир Филип!!!

263

Анонимен

преди 8 години

Безсилието и некъдърността на *** смърди от всякъде...

262

Изскуствен Интелект

преди 8 години

Господ е русофил.

261

някои

преди 8 години

До azБаба ти дали знае мъдрата ти мисъл

260

Анонимен

преди 8 години

Аз пък съжалявам за майката на това момче. За бащата не мога, колкото и да се напъвам. Знам че ще цензурирате това, но защо трябва да скърбим и да съжаляваме за политиците ни? На тях пука ли им за нашите деца, които имигрираха, за нашите възрастни сънародници, които кретат в мизерия? Не, трупат си парите и се правят на богоизбрани. Така че да, това е трагично събитие, но не го превръщайте в повод за национална трагедия

259

ДИМИТЪР

преди 8 години

Ненавист, злоба, простотия...бай *** за съжаление от време оно до ден днешен...Да не позволява господ да ни се случва..да изпраща ме децата си....мир и памет на детенце..

258

Анонимен

преди 8 години

ОХ КОЛКО ЖЕСТОКИ ХОРА ИМА ПОТРЕСОХ СЕ , ПОГНУСИХ СЕ ОТ ГАДНИ КОМЕНТАРИ !БЪЛГАРИНО ....НАКЪДЕ ОТИВАМЕ ЩОМ НЕМОЖЕШ В ТАКЪВ МОМЕНТ ДА СИ СЪПРИЧАСТЕН С БОЛКАТА И МЪКАТА НА ТОВА СЕМЕЙСТВО КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО ДАЛИ Е ПРЕЗИДЕНСКО ИЛИ КОЙТО И ДА Е .Г-Н ПРЕЗИДЕНТ , МОЙТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ С ДУМИ НЕМОЖЕ НИТО С ДЕЙСТВИЯ ДА ВИ УТЕША БОЛКАТА И ЗАГУБАТА Е ОГРОМНА :(НЕКА ПОЧИВА В МИР ИВЕЧНА МУ ПАМЕТ НА СЛЪНЧИЦЕТО ДЕТО В НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНЕ СИ ОТИШЛО :( :( :(

257

eve1

преди 8 години

Това е трагедия.Искрени съболезнования.Без значение чие дете е, на президент или на клошар да не дава господ на никого да се случва!

256

чукча

преди 8 години

Бог да прости детето! Господин Президент изказвам моите най-искрени съболезнования! Смъртта на всяко българско дете е трагедия за България! А на ***, които се радват на смъртта на българските деца ще кажа само, че не заслужават да имат за президент Плевнелиев, на тях им трябва човек като Ким Чен Ун! Прав ви път! Сверена Корея ви очаква, не се бавете!

255

Tobi

преди 8 години

Mnogo me zaradwa tazi nowina!Neka tozi bogata6 strada malko!

254

Анонимен

преди 8 години

Моите съболезнования за всички близки. Много жалко. Няма по-лошо от това един родител да надживее детето си. На всички, които плюят само им по елавам да не им се случи. Безгрешни хора няма. Не може да коментираъе мовек, след като не го познавате.