Снимка: bTV

Специално създадено за БСП социалистическо пиво разхлажда хилядите симпатизанти на столетницата на заветния връх Бузлуджа.

Там левицата днес развя знамена, за да отпразнува 124 години от създаването на социалистическото движение.

Още по темата
Хилядите симпатизанти на БСП от цялата страна се събират от рано сутринта на историческия, за да чуят посланията на бившия и настоящия лидер на партията - Михаил Миков и Сергей Станишев, съобщи bTV.

Посланието на БСП тази година е "За хората! Справедливост и солидарност!"

Основната атракция обаче е специално създаденото за БСП социалистическо пиво. То се продава за 1.20 лв. и напливът за него е голям.

Пред множеството Сергей Станишев обяви, че мисията на европейските социалисти е да върнат човешкото начало, така че хората да намират повече алтернативи за себе си, съобщи пък ”Нова телевизия”.

Според него навсякъде в Европа има нужда от по-силни социални партии. Станишев нарече сегашното управление на България „управление на сделката”. И определи БСП като единствената алтернатива.

Освен с бира БСП реши да зарадва хилядите си симпатизанти и с изпълнения на Петя Буюклиева, Христиана Дънкова, Денислав Ноев, Красимира Иванова, Михаил Михайлов, Нора Караиванова, Ивет Багерова, Николай Манолов, духов оркестър "Дико Илиев" и самодейни колективи от цялата страна.

Митингът и честванията ще протекат под знаковите за левицата песни "Една българска роза", "Моя страна, моя България", "Ако си дал" и много други, обещаха от пресцентъра на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase