Снимка: архив Булфото
fallback

Социалният министър Ивайло Калфин не е единият от министрите, кансумирали месо, имало досег със заразеното с антракс. Това обясни самият той в парламента.

По-рано днес областният управител на Варна съобщи, че самият той и двама министри са консумирали телешки пържолки.

Oще по темата

Това станало в заведение в морската столица, установено като едно от тези, в които е попаднало проблемното месо.

Губернаторът не каза кои са министрите. Справка обаче показа, че по това време във Варна са били Калфин и министърът на отбраната Николай Ненчев.

"Говорих с областния управител на Варна. Не е имал предвид мен", каза социалният министър в кулоарите. Той съобщи, че наистина е бил във Варна по това време.

"Но не е имал предвид мен, не съм вечерял с него и с други колеги", каза Калфин и допълни: "Нямайте грижа за моето здраве, по-скоро се надявам да няма пострадали хора", каза той.

Калфин не можа да отговори на въпроса кои са министрите, за които губернаторът на Варна говори. "Не сме обсъждали на Министерски съвет този въпрос", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 8 години

Един поне нещо постно да бе поръчал, а те гладни за мръвка. С тези заплати и далавери са сити но нали някой друг е пращал и те най-скъпото, телешко филе.как не са били заразени да се гътнат лакомиите да му ударим едно хоро.

18

Анонимен

преди 8 години

Аз пък се надявам всички министри, начело с министърът-тиква, да изядат по 2-3антраксни пържоли алангле

17

Анонимен

преди 8 години

Абе политиците ни антракс, ни чума ги лови, ни терорист, ни нищо. И атомна бомба да гръмне ще оцелеят, заедно с плъховете и ***.)))))))

fallback