Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ си поставя много високи цели на предстоящите местни избори. Това заяви председателят на парламентарната група и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на среща със структурите в Смолян

Цветанов призова за пълна мобилизация преди вота и посъветва кандидатите в листите да бъдат близо до хората и да се срещат с тях.

"Нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на тези местни избори. Нямаме никакви съмнения, че ГЕРБ ще надгради над това, което имаме в настоящия момент. Нашите кандидати за кметове са най-одобряваните и това ни дава самочувствие, че партията вече е изградила личности по места. Това е изключително важно и означава, че вашата отговорност става много по-голяма отколкото досега. Защото когато едно лице е изградило авторитет и е станало фактор в обществото, всеки негов провал смъква веднага и авторитета на партията", подчерта Цветанов.

Той допълни, че ГЕРБ се стреми да запази своята идентичност, която е създадена през годините, независимо, че има политическо многообразие в правителството и мнозинството в парламента.

На събранието в Смолян бяха разгледани и коментирани всички номинации за кметове на общини и населени места, направени по време на общинските събрания. Пред ръководствата на структурите областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов изтъкна, че изходната позиция на ГЕРБ във всички общини е много добра.

По думите му партията има шанс за успех в десетте общини и никоя няма да бъде предварително отписана.

На срещата в Смолян присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на община Смолян Николай Мелемов, народният представител д-р Даниела Дариткова и областният управител Недялко Славов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase