Снимка, архив Булфото
fallback

"В политиката винаги трябва да властва реализмът, така че аз лично бих заложил, че следващият кмет на София ще бъде госпожа Фандъкова. Вероятността е тя да бъде избрана с 90% и има аргументи за това. Всеки друг, който се кандидатира за кмет, може да преследва тактически съображения". Това заяви бившият външен министър Соломон Паси в предаването "Оригиналът" по TV7.

Oще по темата

Преди около месец вицепремиерът Меглена Кунева заяви, че движението й ще издигне кандидатурата на Паси за кмет на София за предстоящите местни избори и ще предложи той да стане обща кандидатура за Реформаторите.

По думите на Паси идеята на Кунева била да разшири базата на Реформаторския блок – да привлече хора, които не задължително са членове на партията.

"Другата причина е, че е обидно за град като София да има само един фаворит за кмет. Повечето кандидати ще предложат различен спектър от възможности за подобряване на града", смята политикът.

"Казах на г-жа Кунева, че съм готов да й помогна, така че нека заедно с Реформаторския блок да решат как да бъда използван. До този момент до мен предложение не е идвало, така че ако дойде, ще го обмисля по възможно най-сериозния начин", завърши Паси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 8 години

ОДОБРЕНИЕ не значи нищо. социлогически номер. И петър Стояно събираше 70 проценат одобрение, Царя също имаше 70 процента одобрение, двамаат заедно правеха 140 процента одобрение, Първанов задмина Стоянов който бе подкрепен от Царя. А Първанов трябваше да е трети според Социолозите.НДСВ трябавше да има 24 процента - изкара 48НБСП трябваше да вземе 40 процента, те в своя пик едвам взеха 33. не слушйте социолозите.Фандъкова на първи тур няма да има над 30 процента.

29

Анонимен

преди 8 години

През времето на протестите Фандъкова допусакше протести на Герб, но не допусакше протести на Атака,, баси двойните стандарти. като тръгнаха хора като Бенатова да къртят павета се скри. но иначе не позволяваше антинатовскки протести като беше тук Хилъри.

28

сф

преди 8 години

Паси е реалист и няма да се хаби за разлика от Кукуневицата. Такса смет -съобразно броя на жителите ,а за бизнеса -на квадратура.

fallback