Снимка: Impact Press Group
fallback

Трудно започна работа парламентът тази сутрин. В 9 часа, когато трябваше да започне пленарното заседание се оказа, че няма нужния кворум, което наложи да бъде направен втори опит в 9,15 ч., когато вече успяха да се съберат достатъчно народни представители, за да започнат работа.

Първа точка в дневния ред на парламента днес е приемането на Законопроект за ратифициране на Споразумението между Република България и Международния наказателен съд за релокация на територията на Република България на свидетели на Съда, внесен от правителството.

Депутатите трябва да създадат и Временна комисия за обсъждане на поправките в Конституцията, предвижда дневният им ред.

Предвижда се тя да бъде на паритетен принцип - по двама депутати от всяка парламентарна група, за да може още при обсъждането в комисията да се събере достатъчна подкрепа от парламентарните групи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

ДА ГИ САНКЦИОНИРАТ. ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ СА ИЗТЪРВАЛИ СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ДЕКЛАРАЦИИТЕ И ШЕ ГИ САНКЦИОНИРАТ. А КЪДЕ ТОЛКОЗ РАБОТЯТ ДЕПУТАТЧЕТАТА НИ ЗА ДА СЕ УСПИВАТ ???

8

Анонимен

преди 8 години

АМИ ТО Е ТРУДНА РАБОТА ДА ГЛЕДАШ И СОБСТВЕНИЯ СИ БИЗНЕС И ДЪРЖАВНАТА РАБОТА .НО ВТОРАТА Е КАТО ЧУЖДОТО ДЕТЕ А СОБСТВЕНОТО Е ПО-МИЛО

7

ДО КОГА

преди 8 години

Интересно, ако аз закъснея за работа, какво ли ще и се случи?А по-интересно ми е ако закъснявам редовно за работа, какво ще ми се случи?А още по-интересно ми е, ако изобщо не ходя на работа, какво ще ми се случи?Най-вероятно няма да ме търпят дълго...Е аз питам тогава, защо ние работодателите на тези хрантутници трябва да търпим 4 години, господата които трябва да са за пример да потъпкват правилата?До кога?

fallback