Снимка: архив Булфото
fallback

Вместо с тефтери като този на някогашния шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, сега се работи с дронове. Тази констатация направи депутатката от БСП Мая Манолова. В началото на заседанието на парламента тя предложи промени в Закона за конфликт на интереси, но мнозинството ги отхвърли.

"Преди се работеше тефтерче по тефтерче, но нещата се промениха и сега се работи дрон по дрон и кмет по кмет", каза Манолова и допълни: "Съмненията ни обаче са, че наесен дроновете ще отлетят".

Манолова и колегата й Кирил Добрев поискаха промените в Закона за конфликт на интереси с мотива, че едноименната комисия работи в непълен състав.

Депутатите отказаха и на Волен Сидеров да вкарат в дневния ред точка за признаване на геноцида над българите по време на Османската империя.

Лидерът на "Атака" предложи и 17 май да бъде обявен за ден на почит към жертвите по това време. Той обаче получи подкрепа единствено от БСП и ПФ, но тя не бе достатъчна и искането му не влезе в дневния ред за седмицата.

Това решение е закъсняло, каза Сидеров и обясни, че не е логично парламентът да признае изтреблението на арменския народ, но не и на българския.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Калоян

преди 8 години

До 10Като се огледам, това, което виждам е построено именно от комунистите, които толкова ненавиждаш и според теб са окрали България. Само за справка- към момента в БСП има по- малко комунисти от колкото в която и да било друга партия. Цветан Цветанов- син на комунист, Бойко Борисов- комунист, Лютви Местан- доносник от ДС, Иван Костов- комунист, партиен секретар, Стоян Ганев- комунист, преподавател по ОСНОВИ на КОМУНИЗМА. Комунистите са на всякъде другаде,само не и там, където посочваш

10

една

преди 8 години

Дам, така ще кажете, Другарко Манолова, защото дроновете летят над именията на ващите другари кметовете-крадци от БСП. , засраметесебе , ИЗЕДНИЦИ ЧЕРВЕНИ!

9

До Калоян

преди 8 години

Калояне според твоите думи ние трябва да гласуваме за БСП. Хахахахаха. Няма сила на земята която може да ме накара да го направя.Тези комуноиди затриха България,навремето дариха Македония а сега цяла България за една къщичка на запад.Ти като се огледаш около теб харесваш ли това което виждаш,хората,улиците,зградите,Това около теб е така заради комунуидите от БСП те оправляват 45 плюс 20 години а Бойко само от 5 години общо.

fallback