Снимка: Булфото, архив
fallback

До края на годината има голяма вероятност България да влезе в Шенген, коментира вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева, след като провери техническата готовност на синята ни граница при Бургас.

Oще по темата

Според нея, докато не сме част от Шенгенското пространство губим възможност нашите усилия да бъдат оценени, "да се каже, че българските власти, вършат отлична работа, каквато те наистина вършат и че ние сме вложили много усилия и качества".

Кунева припомни, че преди седем години седем европейски страни са били против влизането на България в Шенген, а сега са само две.

Причините за техните резерви са пропуските в съдебната система и сигурността.

Кунева се запозна с цялата налична техника на Гранична полиция на пристанище Бургас.  С техническата обезпеченост и кадровия ресурс на ГКПП на така наречената синя граница. Престои проверка на Летище Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 8 години

Някои евродевойки май имат ментални проблеми:сами си организират партии,сами си се избират,сами си задават задачи,сами си ги изпълняват, отговарят на въпроси,които никой ни им е задавал...Преди 1989г се говореше за "неутронно оръжие",което не поразявало физически човека,а само умствено...Да не би у нас да е започнала дейност по "обезвреждане" на такива боеприпаси и да е станала някаква производствена авария в тяхно присъствие?

42

Анонимен

преди 8 години

Господа и госпожи генноизкилифирчени и умствено недоразвити управляващи ни след 1989г!Има ли нещо общо между същинските икономически и политически цели на съвременния "Европейски съюз" и тези на фашистките западни страни от преди и по време на Втората световна война?И чии интереси защитавате,след като от 9-те млн българи вече всеки втори е или емигрант,или умрял в резултат от провеждания от вас икономически и хуманен геноцид? През гугъла:Матушка-Европа и е цыпы

41

ФАШИСТ

преди 8 години

от прости гласоподаватели , *** и нагли политици -нагледен пример от снимката

fallback