43

Анонимен

преди 9 години

Някои евродевойки май имат ментални проблеми:сами си организират партии,сами си се избират,сами си задават задачи,сами си ги изпълняват, отговарят на въпроси,които никой ни им е задавал...Преди 1989г се говореше за "неутронно оръжие",което не поразявало физически човека,а само умствено...Да не би у нас да е започнала дейност по "обезвреждане" на такива боеприпаси и да е станала някаква производствена авария в тяхно присъствие?

42

Анонимен

преди 9 години

Господа и госпожи генноизкилифирчени и умствено недоразвити управляващи ни след 1989г!Има ли нещо общо между същинските икономически и политически цели на съвременния "Европейски съюз" и тези на фашистките западни страни от преди и по време на Втората световна война?И чии интереси защитавате,след като от 9-те млн българи вече всеки втори е или емигрант,или умрял в резултат от провеждания от вас икономически и хуманен геноцид? През гугъла:Матушка-Европа и е цыпы

41

ФАШИСТ

преди 9 години

от прости гласоподаватели , *** и нагли политици -нагледен пример от снимката

40

Анонимен

преди 9 години

Polzi za nad ne za tah da.. i beganci mnogo mnogo i vsakakvi

39

Анонимен

преди 9 години

Само едно не мога да разбера! Каква ще ни е ползата от влизането в тоя пусти Шенген?

38

баи Ганю

преди 9 години

Истината е само една.За тежкото състояние на държавата ни,за непосилното положение на 80% от българските граждани и охолният живот на останалите 20% вината е на българските граждани.Защо е така?Наи добре е всеки сам да си направи извода и сам да намери верният одговор.Намери ли верният одговор,ще намери и изхода от 25 годишната дилема.

37

Асеновец

преди 9 години

Хайде стига демагогия и приказки за бляскаво и светло бъдеще. Стига лъжи, стига мамихте народа. Писна ни вече. Вървете си. Почивайте в мир

36

Argo

преди 9 години

Много *** тука бе. Или много *** народ. За жълти стотинки пишете глупости по форумите, после щели сте да гледате витрините с празни джобове. Ами с тролене няма да прокопсате. ***, колкото и да ги е яд, рано или късно и в Шенген ще влезем.

35

Калоян

преди 9 години

Не се ли уморихте Кукунева от жалките опити да вкарате насила народът там, за където не му стигат силиците. Вкарването в Шенген устройва само определен кръг от хора, защото по-голяма част от българите не могат да си го позволят. Вместо да ни бутате там където не ни щат, не е ли по- добре да вдигнете на крака икономиката, да спрете с шуробаджанащината при назначенията, да спрете с рушветите в здравеопазване и образование, да оправите доходите на хората и лека по лека ще ни приемат

34

Анонимен

преди 9 години

Какъв Шенген. кви пет лева??? 90% от населението на България иска незабавно излизане от евросъюза и нато, а тая НАЦИОНАЛНА ПРЕДАТЕЛКА към Шенген се засилила. Чакай бе, алоооо, не стига, че затвори АЕЦ Козлодуй по воля на западните си господари и благодарение на теб плащаме едни от най-високите сметки за ток в Европа, а сега пак си я избрахме да ни управлява. ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

33

Анонимен

преди 9 години

Браво,браво. Значи пай-после намериха една кутия боя да боядисат една сграда. Спомня ли се някой че ББ още навремето каза че трябва да се боядиса една сграда на Калотина и сме в Шенген.

32

Анили

преди 9 години

Септември ще бъде май- беше написал Гео Милев. Но за българския народ вече 25 години преход няма май г-жо Кунева, няма пролет, няма възраждане. Вие ограбихте и унищожихте всичко ценно, вие се подиграхте с ценностната система на българина, вие съсипахте държавата. Време е вече да си ходите.

31

анонимен

преди 9 години

Аз пък мисля , че и една страна е достатъчна, така че Кунева май пак ще се размине с някакъв пост в ЕС.А Общо казано, тя в България е една послушна жалка ГЕРБЕРКА....

30

Анонимен

преди 9 години

Аз пък мисля, че май до края на годината това правителство трябва да бъде съдено за държавна измяна и да влезе в панделата !

29

Анонимен

преди 9 години

Пръмова, ако го давате така, май до края на годината ще сте в пандиза!С цената на какво ще ни вкараш в Шенген, вещице??? Не ти щем шенгена! О С Т А В К А или народен съд!

28

Анонимен

преди 9 години

Подобия на тази статия чета от 1999г досега.Също и че ей-сега ще отпаднат щатските визи.

27

Анонимен

преди 9 години

ПРЪМОВАААААА, влизай си ако щеш и зад шенген! Махнете се всички крадливи *** от тук и оставете честните и подщенни българи, които оставаме тук, да си възстановим някак си държавицата, след вашето гнусно и долно присъствие! Ако до тогава не сте всички политици разстреляни на площада де!

26

Анонимен

преди 9 години

Май............... не е юни!Стига глупости!

25

Анонимен

преди 9 години

две страни не ни искат там заради сигурносттаИ българите не ви искат пак заради същото, но....вие го играете НЕЗАМЕНИМИ, А всъщност сте ИЗЛИШНИ. Само вие имате нужда от високите си постове, българите ви хранят ЗА НИЩО.

24

Гошо...Тъпото

преди 9 години

С едни държавни крадци...смукачи,наредени по веригата сме само за Шенгенят.То така народът ни е за...мустака и едвам крета,а като натресат и еврото,цените два пъти ще...скочат.Бульо Куневице,не ни бутай в трапа...допълнително,знаем че си заслужила отдавна западното благоволение;за какво ти е...повече.