Снимка: БСП - Стара Загора
fallback

"Първи май е Ден на труда, в който хората трябва да се замислят дали държавата им гарантира сигурност", заяви на митинг в Стара Загора заместник-председателят на НС на БСП Драгомир Стойнев.

Бившият икономически министър посочи, че левицата тръгва с доста амбициозна икономическа платформа, която има за цел възраждането на държавните предприятия, защото само така може да се гарантира достоен труд и заплащане.

Oще по темата
"Срам ме е, че в страна-членка на ЕС работещите бедни все повече се увеличават, а държавата стои пасивна, готви се за приватизация на стабилни предприятия. Нашата амбиция е десният подход, който се изчерпа на много места в Европа, да бъде премахнат и тук", каза Драгомир Стойнев и подчерта, че това е новата кауза, с която левицата се завръща и ще спечели доверието на българските граждани.

Драгомир Стойнев призова БСП да се държи като опозиция, която да сложи край на сегашното управление. Според него вътрешнопартийните битки са вследствие на външна намеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

видинчанин

преди 8 години

И виновни са това са не самите*,а тези които им дават-ДПС и БСП стоят зад тая далавера.Държавата спонсорира многодетните майки а не образованието и заетостта.Оттук те нямат стимул да учат,а раждат деца още на 13 години.За 25 години съм видял само едно момиче което е 9-ти клас и майка и се сърдеше затова,че другите имат вече по 2 деца,а тя още дава пари дъщеря и да учи.Истината е,че ние българите се превърнахме в техни роби-цял живот за тях работим и все сме им длъжни.Затова не на БСП!

59

видинчанин

преди 8 години

Който иска градът му да заприлича на Видин нека да гласува за БСП.Последният кмет-Герго Гергов бе избран с подкрепата на БСП и направо унищожи града ни.Направо сме за показно защо трябва да се гласува ПРОТИВ БСП.И понеже * ни се качиха на главите аз лично ще гласувам за ПФ.От техните привилегии ми дойде до гуша.Те не плащат ток,вода,половината от тях се водят пенсионери по "болест",а другата половина "самотни" майки.Стипендии има за кандидат суденти и студенти *,но не и за българи!

58

енигма

преди 8 години

Вместо това тъпо заглавие "Новата кауза на БСП - да върне държавата в икономиката" - напишете следното "БСП - връща откраднатите пари на хората, които присвои през тези 25 години престъпен преход"

fallback