Снимка: БТА
fallback

Премиерът Бойко Борисов потвърди, че миналия юни се е срещал с Цветан Василев. Срещата им била след настойчива молба от страна на банкера, и се осъществила в дома на Борисов в Банкя, по-скоро в гаража.

Oще по темата
След като даде показания по делото срещу бившия шеф на разузнаването Кирчо Киров, премиерът коментира още, че на тази среща Цветан Василев му се е извинил заради организираното присъствие пред дома му, което продължило близо година.

На молбата да коментира интервюто на Цветан Василев за КТБ, премиерът започна с думите: "Аз понеже имам големи гърди, мене само за кърменето в мола никой не ме е питал".

Впоследствие Борисов разясни пред медиите как е научил, че дружествата на Василев се продават за 1 евро.

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

до по-долу пишещите,

преди 9 години

първо да ви светна с пяна на уста говори вашия непрокопсаник ,който ни го натресохте пак за премиер ,и второ елдата е много здравословна храна и скъпа така,че с удоволствие я хапвам,но не при Путин за голямо съжаление защото Путин ми харесва,та бокич да те питам ти мислиш ,че само твоите малограмотни избиратели те гледат,когато не успея да преместя канала ти слушам тъпотиите ,ей момченце *** в гроба се обръща като те гледа какви ги плещиш ,засрами се ,осъзнай се ,ама къде в твоята чутура съ

37

ДАМУ СЕ НЕ ВИДИ

преди 9 години

БОКО Е БОЛЕН МОЗЪК. В ТОВА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СЪМНЯВА. МНОГО МИ Е ТРУДНО ДА ГО ГЛЕДАМ И ПРИ ИЗКЛЮЧЕН ОТ ЗВУК ТЕЛЕВИЗОР, А АКО СЛУЧАЙНО ГО ЧУЯ, МИ СТАВА ТОЛКОВА МЪЧНО И СРАМНО, ЧЕ ЖИВЕЯ В СТРАНА С ПРЕМИЕР БИВШ ПОЖАРНИКАР, ПАРТИЕЦ ОТ БКП,ОТРЕКЪЛ СЕ ОТ УБЕЖДЕНИЯТА СИ/СЪЩО КАТО "ПРЕКРАСНИЯ" ПРЕЗИДЕНТ ПЛАТЕН КОМСОМОЛЕЦ/, НАГЛА, АЛЧНА И ПРОСТА МУТРА. НО ПРИ НАРОД ОВЦА, КАКЪВ ДА Е ПРЕМИЕРА, ОСВЕН ВЕЧНО ГЛАДЕН ВЪЛК

36

Дръндер

преди 9 години

До избирател-безпартиен 35Аз гласувах ва РФ и сега съжалявам! Но тиквун си е *** и ти дето се правиш на недоразбрал безпартиен няма да промениш това! Тоя *** сега се изгаври и с майките кърмачки! Това *** наистина е срам за страната ни! А печели не само защото БСП са слаби а защото също като по времето на Тодор Живков няма алтернатива и много *** като теб гласуват за него! Ето това е!

fallback