Снимка: архив Булфото
fallback

Червената депутатка Мая Манолова отправи тежки критики към ръководството на партията и предизборния й щаб.

Според острието на левицата било недопустимо БСП да няма свой кандидат за кмет на Сърница.

Първият тур на изборите в най-новата община в България се проведоха тази неделя. В надпреварата участваха основните партии – ГЕРБ, ДПС и Реформаторският блок, както и "Нова алтернатива". В крайна сметка ГЕРБ и ДПС ще се борят на балотажа за кмет тази неделя.

Oще по темата

"Непростимо е да не се издигне кандидат за кмет на общински избори, това е огромен фал, който предрешава до голяма степен крайния резултат от вота", каза Манолова в Ямбол.

Тя беше категорична, че вината за това е на областния и на националния предизборен щаб, както и на националното ръководство на партията.

"БСП може да спечели на предстоящите местни избори в много общини, ако има отговорно отношение към тях", убедена е депутатката.

Според Манолова управляващата коалиция само на пръв поглед изглежда непоклатима, защото все повече хора са недоволни от нейното управление. Тя призова съпартийците си да имат ясно поведение като опозиция и да бъдат близо до хората.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

честен

преди 9 години

До Гражданинбудала не говори от името на хората върхушка само при бсп ли има а какво ще кажеш за мутрите в герб.........

13

Гражданин

преди 9 години

Къде ще се хванеш ***,Майо,за какво ?! Та хората вече нямат вяра ни в Миков,ни в шмекера Стани шев,ни в Мая Костинбродска и в останалите от върхушката! Не разбираш ли,че нещо ,след 100 години,както обичате да се пъчите,не сте в час! За какво и на какво да ви вярваме - само обещания и лъжи от устите ви толкова години вече! За повече - благодарим!

12

Анонимен

преди 9 години

EDNA KRASIVA DAMA E MAIA--MILIONI PATI PO-KRASIVA OT ZEZKA MOSKVICA

fallback