14

честен

преди 9 години

До Гражданинбудала не говори от името на хората върхушка само при бсп ли има а какво ще кажеш за мутрите в герб.........

13

Гражданин

преди 9 години

Къде ще се хванеш ***,Майо,за какво ?! Та хората вече нямат вяра ни в Миков,ни в шмекера Стани шев,ни в Мая Костинбродска и в останалите от върхушката! Не разбираш ли,че нещо ,след 100 години,както обичате да се пъчите,не сте в час! За какво и на какво да ви вярваме - само обещания и лъжи от устите ви толкова години вече! За повече - благодарим!

12

Анонимен

преди 9 години

EDNA KRASIVA DAMA E MAIA--MILIONI PATI PO-KRASIVA OT ZEZKA MOSKVICA

11

Го4о

преди 9 години

А мен ме тревожи мисълта за любовта между СИДЕРОФ и ПУТИН ..... единия би трябвало да е ***, а другия да е ***!

10

nedkodd

преди 9 години

Опщата мая ти на какво искаш да играеш,нали ще си булка или няма да си булка,а на есен ако минете 4% е добре но за тебе не е важно нали мишу-ракийката отиде в Москва да грабне някой и друг милион комисион,та мишу-ракийката казал,че щяяяяяял бил да ти даде рубли и на тебе,щял бил да ти ги забоде на булчинската рокля като играе на булчинското ти хоро.Кат ти дават рубли вземай щот "сърдит Петко празна му торбата" !!!

9

смрад

преди 9 години

Вкиснал пъпеш !!!

8

социолог

преди 9 години

Майче, ама много си зле. Какъв кмет какви пет лева . Нали имахте листа за общински съветници , и какво направихте взехте само 20 гласа . Вие на Позитано 20 си живеете в собствен свят . Как не разбрахте , че сте мини партийка със затихващи функции .

7

сдфасдфасдф

преди 9 години

Острието на левицата е пълен тъпоъгълник :) Кюстендилска ***, издигнала се заради костинбродските лъжи...

6

Анонимен

преди 9 години

Манолова Vs Миков: Фал е, че не играхме в Сърница_______________________Майче,вие (БиеСиПието) целите сте един фал.

5

NORM

преди 9 години

До АнонименОсвен Мая,не забравяй и Кадиев,и той в последно време много се напъва.То в тази партия изглежда само кандидати за висок партиен пост останаха.

4

БЕСЕПЕТО

преди 9 години

ВЕРНО, МНОГО ГОЛЯМ ФАЛ, С ТЕЗИ ХОРА БСП Е НА ПЪТ ДА ЗАТВОРИ, ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ, ЕЙ НЕМА ИЗБОРИ ДЕТ НЕ ГИ ЗАГУБИХТЕ, ЕЙ ТОА СЕРГЕЙЧО, ЕЙ ТОА СЛАДУР, БАСИ КАК СА СКАТА У БРЮКСЕЛ С 20К ЕУРО МЕСЕЧНО, БРАВО

3

Минувач

преди 9 години

Климактериумът й избива в различни посоки...

2

Анонимен

преди 9 години

Това е директна атака с жилото на Пчеличката Мая право в за.ника на Миков! Надявам се последния да не е много упоен и да е усетил боцкането! Защото сега трябва да има бърз и унищожителен отговор на атаката! Иначе пчеличката Мая ще придобие самочувствие и току виж се превърнала в стършел! Микооовввв действайййй!

1

Анонимен

преди 9 години

Манолова се е прицелила в стола на Миков и ако той не вземе мерки скоро сестра Галева ще вземе власта в БСП!