Снимка: ГЕРБ
fallback

Председателят на ЕНП Жозеф Дол е изразил задоволството си от постигната политическа и икономическа стабилност в България по време на среща с председателя на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Брюксел. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Oще по темата
По време на разговора Цветанов е запознал Дол с актуалната политическа ситуация в България, както и с важни акценти от работата на правителството на Бойко Борисов.

Двамата са обсъдили основните реформи, които България трябва да реализира, като са се обединили около мнението, че най-важна е реформата в сферата на правосъдието.

В тази връзка Жозеф Дол е дал позитивна оценка на постигнатия консенсус в парламента при приемането на стратегията за съдебна реформа.

Според него, ГЕРБ, като най-голяма политическа сила в България, трябва да бъде генераторът на тази реформа.

Цветан Цветанов е запознал Жозеф Дол и с подготовката на ГЕРБ за предстоящите местни избори в България.

От своя страна председателят на ЕНП е пожелал успех на правителството и лично на българския премиер Бойко Борисов.

По думите на Дол, Борисов трябва да продължи започнатите от началото на мандата успешни политики, за да може страната ни да се възползва максимално от европейската солидарност и финансирането чрез структурните европейски фондове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 9 години

Дол бил доволен и с него другия *** цветан цветанов . Ваьно е , дали Българите са доволни от вашата "демокрация" вече 26 години

33

Дръндер

преди 9 години

Ъ? "Ще вървим неотклонно по избрания път заедно с народа и в името на народа!" Това да ви звучи познато? А това? "С това днешният пленум завършва своята работа, каза другарят Георги Атанасов. Той ще заеме особено, повратно място и роля в развитието на страната, в процеса на дълбоките обществени промени." Защото е от 1989-та и свалянето на Живков от власт и тогава разправяха същите простотии само, че сега ги разправя, мазника Дол-ен.

32

Анонимен

преди 9 години

Какво щастие!След 300 хил.тона царевица- при началото на демокрацията у нас - тези дни САЩ ще ни даряват и Военно-морска база във Варна- съгласно изводите и идеите на Бридлав !!!През гугъла:От Москвы до самых до Украин

fallback