Снимка: архив Булфото
fallback

Премиерът Бойко Борисов е изписан от болницата, където вчера претърпя операция на менискус.

"Много добре е, в добро настроение”, обясни доц. д-р Антони Георгиев, който оперира министър-председателя пред „24 часа”. Лекарят обясни, че този тип хирургия не е болезнена. „Даже се шегуваме, че това е недостатък, защото липсата на болка дава на оперираните самочувствието, че веднага могат да натоварват коляното повече, отколкото ние препоръчваме”, каза още докторът.

Oще по темата
Той обясни и че Борисов не е капризен пациент и се съдейства на лекарите.

„По мои впечатления той е естествен човек по принцип. И като пациент е също толкова естествен, колкото и в основната си работа”, обясни още д-р Георгиев.

Борисов претърпя за трети път операция на менискуса в събота и трите пъти хирургическата интервенция бе дело на д-р Георгиев. До нея се стигна след травма в премиерското коляно.

Още вчера д-р Георгиев посъветва Борисов да спре с рисковите спортове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 9 години

Сретан да не дойде на свиждане

48

...

преди 9 години

ne komentiram

47

Анонимен

преди 9 години

айде сега се смейте на Барека, когато каза, че в този парламент се купуват цели групи. А с тези 16 милиарда Боко ще си купи цял пармалент, а тези, които подкрепиха това престъпление, всъщност си подписаха смъртната присъда- сега Тиквата ще предизвика предсрочни избори и ще си направи пълно мнозинство- за какво са му тези да му се пречкат в краката и да искат?

fallback