Снимка: Булфото, архив
fallback

Подписка в подкрепа на Георги Първанов стартира градската структура на АБВ във Варна, съобщиха от партийната организация.

Oще по темата
Те настояват Първанов да остане лидер на политическата сила, въпреки че тази сутрин той заяви, че ще подаде оставка още на първия национален съвет на партията.

Причина за оставката му е решението на депутатите от АБВ да подкрепят тегленето на новия дълг в размер на 16 млрд. лв., който поиска кабинетът.

Варненската организация на АБВ настоява Националният съвет на партията да не подкрепи подадената от Първанов оставка, защото „той е не само лицето на партията, но и двигателят на нейното развитие“.

Идеята за събирането на подписи е на млади членове на партията от клуб „Лидер”, чийто учредител е самият Първанов, и се е родила в ранните часове на днешния ден.

По думите на градския лидер на АБВ във Варна – доц. д-р Миглена Темелкова, безрезервната подкрепа към Първанов е факт и този факт се потвърждава от събраните само за няколко часа близо 200 подписа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

ognyanz

преди 9 години

До "Стар Социалист" - ти си толкова стар социалист, колкото Бойко Борисов е центрист и доктор на науките. Ако се сещаш кой е започнал унищожаването на българската армия след 10-ти ноември, напиши нещо за него. Най-малко Първанов като президент, от всички, които се изредиха на този пост, е отговорен за това. А речникът и е достоен за Алековия герой Данко Хаирсъзина.

5

ognyanz

преди 9 години

Ако парламентарната група на АБВ решава сама как да гласува в парламента, то за както Първанов да стои като председател на АБВ. Излиза, че само им служи като параван. Ако партийните организации подкрепят Първанов, да поискат снемане на доверието от тези депутати, който са гласували за заема от 16 милиарда, който целия народ ще плаща. Иначе Първанов ще говори едно, те ще вършат друго - що за партия е това, и кой ще и вярва.

4

политолог

преди 9 години

Другарю ти сериозно ли мислиш , че Първанов не знае как са гласували . Всичко това е игра за да може да овладее БСП и да изрита Миков . Гоце Първанов е най долния и подъл политик в България .

fallback