Ирена Соколова. Снимка ГЕРБ
fallback

Ирена Соколова бе избрана единодушно за новия председател на ЖЕНИ ГЕРБ, съобщиха от партията.

Нейната кандидатура беше приета с пълно мнозинство - гласували "за" бяха 475 делегати, против и въздържали се – нямаше.

Соколова е социален психолог, психотерапевт, магистър по "Психология", завършила е Училището за политика „Димитър Паница”, също така и областен управител на гр. Перник.

Oще по темата

След избора си Соколова заяви, че женската организация на ГЕРБ е последователната, търпелива, приемаща и неуморна част на партията.

По думите й това е групата, в която са запазени местата на най-добрите. "С нарастването на увереността, нараства и желанието за инициативност”, добави тя.

„Днешният свят отправя неумолимо предизвикателствата си към нас и крещи от улиците на Париж, от лондонското метро, от Централната гара в Мадрид, от Летище „Сарафово”, от Нигер, Сомалия и Украйна и ни казва: „Хора, намерете начин и се успокойте, намалете страстите и живейте подарения ви недълъг живот заедно”, каза още тя.

Партия ГЕРБ дава изява на капацитета на жените, посочи по време на събитието председателят на женската организация на Европейската народна партия (ЕНП) Дорис Пак.

"Много се гордея да бъда във вашата компания, защото ЖЕНИ ГЕРБ приобщава и лека-полека става ядрото на партия ГЕРБ. С тези 10 министри-дами смятам, че вие сте много по-добре от много други европейски държави в Европейския съюз. Тя посочи, че в момента са необходими жени не само в политиката, но и в различни области на живота, както и в бизнеса.

Тя поздрави кметът на София Йорданка Фандъкова за успехите и отварянето на нови детски градини.
 "Г-жо Фандъкова трябват ни детски градини, да помагаме на жените и да работят и да гледат деца. Затова аз ви поздравявам за постиженията", каза Пак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ = БКП. Пълно копие. Честита ви нова диктатурар

42

Анонимен

преди 9 години

За Боцко не остана нищо читаво само шлаката....то целата му партия е сбироток. Какво да избере? То не остана.Иначе приказките му като за световно а световно....нема.

41

Анонимен

преди 9 години

Сички детски градинки са за ГРОБ. Ного сме силни сме....завинаги.

fallback