Снимка: Facebook
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна днес с най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев, похвали се самият премиер в своя профил в социалната мрежа Facebook.

"Днес се срещнах с моя приятел Кубрат Пулев. Смятам, че сега той има нужда от подкрепа, а не само когато побеждава. Пожелах му да продължава да слави България и само напред", написа Борисов сред срещата между двамата.

От написаното от министър-председателя става ясно, че Пулев му е направил и доста интересен подарък. "Донесе ми уникална дървена резбована кутия, фигури за шах и голяма шахматна дъска. Той ми пожела така да изиграя своята партия, че да може държавата да върви към по-добро", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 9 години

Тези *** ли са най-доброто от България?! Жална ни майка тогава!

71

До Вичовица

преди 9 години

Само хора, които не разбират от бокс защитават Кубрат. Кубрат показа пълно не уважение към един велик атлет, който тотално го надигра. По голяма простотия и излагация не съм сигурен дали е възможна. Как да се гордеем с човек, който казва на черното бяло и изговори толкова глупости по адрес на един велик шампион. Аман от простаци а още повече от хора, който се гордеят с тези простаци.

70

емо

преди 9 години

кобрата е един заблуден човек,от боко нищо добро не може да се очаква

fallback