Гюнай Хюсмен Снимка: bTV
fallback

Изключеният от парламентарната група на ДПС депутат Гюнай Хюсмен разигра на томбола джип като подарък за активист на партията.

Джипът е купен с депутатските заплати на Гюнай Хюсмен и добавени от него лични средства, предаде bTV.

Той и колегата му Муса Палев бяха изключени от ПГ на ДПС, защото не са спазили "джентълменското споразумение", да не се възползват от преференцията на вота.

Oще по темата
В томболата за возилото, разиграна пред нотариус, участваха около 200 активисти на ДПС в Исперих, които са го избрали за депутат.

Народният представител днес обясни, че това не е отмъщение към партията, а просто изпълнение на предизборното му обещание.

Високопроходимият автомобил не е чисто нов и бе спечелен от чистачка в кметството на съседно село. По време на изборите тя била и член в секционна комисия.

„Toва ми е първата такава спечелена награда, досега не съм печелила от никъде нищо", сподели Ниргюл Мустафа.

"Сега ще я ползваме засега за наши нужди, не знаем още и ние какво ще правим, защото сме в шок”, допълни тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

анонимен

преди 9 години

,,брато аз съм с тебе" ха познайте кой на кого казва тези приказки.

9

турчин

преди 9 години

На лъжата краката са къси казва народната поговорка. Този мошеник казва че не е работил за преференциалния вот и не знае защо го изключиха от парламентарната група. Но той преди кампанията каза че ако стане депутат ще подари джип. Как ще стане когато той бе осми в листата. Но недоразумението в закона за преференциалния вот беше добро дошло за него и го ползва с всички средства, като цялата ,,калинкова "администрация и ДПС структурите чрез заплахи и подкупи и последващата подписка. Вън от ДПС.

8

Анонимен

преди 9 години

Мое ли да подариш обаче,джип с десен волан?! Хубава работа,ама...

fallback