10

анонимен

преди 9 години

,,брато аз съм с тебе" ха познайте кой на кого казва тези приказки.

9

турчин

преди 9 години

На лъжата краката са къси казва народната поговорка. Този мошеник казва че не е работил за преференциалния вот и не знае защо го изключиха от парламентарната група. Но той преди кампанията каза че ако стане депутат ще подари джип. Как ще стане когато той бе осми в листата. Но недоразумението в закона за преференциалния вот беше добро дошло за него и го ползва с всички средства, като цялата ,,калинкова "администрация и ДПС структурите чрез заплахи и подкупи и последващата подписка. Вън от ДПС.

8

Анонимен

преди 9 години

Мое ли да подариш обаче,джип с десен волан?! Хубава работа,ама...

7

Анонимен

преди 9 години

да раздадат на томбола партийните субсидии

6

Gx

преди 9 години

Е, няма друг турски сериал като този:) Изгонен от партията,но "честен депутат"(бивш), се завръща в родния град, разбирай село, отива в махалата, за да подари джип, и то втора ръка :) За да е пълна драмата, бедната чистачка Мустафа, която сигурно едвам чете и няма книжка, печели и от радост хвърля метлата! Курбан, лукум и баклава цяла вечер за цялата рода!

5

Анонимен

преди 9 години

KUCE BASNO,NO NESVIASTNO

4

Анонимен

преди 9 години

Радвам се да видя, че поне едно предизборно обещание е спазено на този свят. Но имайки предвид, че този човек е избран с преференция, мисля, че заслужава да се отблагодари на подкрепилите го.

3

Hfij

преди 9 години

Поздравления за човека!

2

.....

преди 9 години

Браво Гюнай

1

.........

преди 9 години

Тоз се подиграва на ДПС,Доган и Местан.....Ега ти,как ги иронизирва само,хехехе:).....направо им показва един пръст,май средния:)