Снимка: архив Булфото
fallback

В момента управляват ГЕРБ и ДПС. Реформаторите пък са в най-неизгодна позиция, защото са използвани от Борисов за украса, чиято цел е да се покаже, на хората, че ще се прави дясна политика. Това обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков пред „Нова телевизия”.

Oще по темата
Той отново обяви, че се отказва от част от депутатите си заради решението им да подкрепят против неговата воля поправка „Пенсии” и промените в закона за МВР.

„Ако се наложи ще задълбоча знаците си и бих се отказал и от шестте депутати, които представляват „България без цензура“, в случай, че те  предадат доверието, което им е дадено от нашите избиратели на 5 октомври”, каза Бареков. Той допълни и че никой от тези, които са дали вота за партията, не са гласували да се върне Цветан Цветанов в МВР в пълния си блясък, нито пък да се ограбят пенсиите на хората.

Според лидера на ББЦ в момента ситуацията в държавата много прилича на тази през 2012 г., защото и тогава, и сега се оказва силен натиск, който идва от едно и също място – от управляващите. „Натискът е много сериозен да се гласува цветно, за да се използват депутатите от БДЦ като смокинов лист на тяхната срамна коалиция. И понеже не желая с моето име да се извършва гавра и спекулация, аз оттеглих подкрепата си от тази парламентарна група. От тук нататък тя има свой собствен живот“, каза Бареков.

Той нарече ставащото в парламента оргия и разказа най-краткия политически виц: Борисов и Цветанов са демократи. Според Бареков той и Радан Кънев са единствената опозиция на това управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Непознат

преди 9 години

Точно така Бареков е прав, затова не е изгоден на много хора

21

Луцифер

преди 9 години

Моля ви, престанете да давате трибуна на този непочтен, гнусен "политик"! Оставете тази "чест" на жълта, порнографска преса. Присъствието му, по какъвто и да е начин омърсява...

20

внимание

преди 9 години

Някой пита какво става с Бисеров (коментар 23). Ами Бисеров е добре. Сетете се защо. Защото Цацацурата е негова и по-точно на неговите тайни господари. Бисеров не го застига ни прокуратура, ни съд. Не случайно се заканваше на Цветан Цветанов през лятото на 2013 г. Бисеров знае че каквото и да направи няма да го пипнат. Пречеха му такива като Цветанов. И дружно Цацата, Бисеров, Бареков успяха. Защото търпеливите българи само цъкат и знаят къде е истината.

fallback